Σελίδες

31 Οκτ 2020

Βγάλε την κουκούλα, προβοκάτορα

Τις καλύτερες υπηρεσίες στην κυβέρνηση, στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους και όλους όσους θέλουν να συκοφαντήσουν το φοιτητικό κίνημα και τη νεολαία προσέφεραν αυτοί που προπηλάκισαν τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Τις κα­λύ­τε­ρες υπη­ρε­σί­ες στην κυ­βέρ­νη­ση, στους κα­τα­σταλ­τι­κούς μη­χα­νι­σμούς του κρά­τους και όλους όσους θέ­λουν να συ­κο­φα­ντή­σουν το φοι­τη­τι­κό κί­νη­μα και τη νε­ο­λαία προ­σέ­φε­ραν αυτοί που προ­πη­λά­κι­σαν τον πρύ­τα­νη της ΑΣΟΕΕ.

Οι πρακτικές συμμορίας των κουκουλοφόρων στην ΑΣΟΕΕ δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αποκαλύπτουν το πρόσωπο τους κάτω από την κουκούλα. 

Τα περί «βανδαλισμού και εκκένωσης του γραφείου του Μπουραντώνη» (όπως οι ίδιοι περιγράφουν τις πράξεις τους), του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, και η περήφανη δημοσιοποίηση των τραμπουκισμών τους, αποδεικνύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους αγώνες των φοιτητών, διαχρονικά. Αντίθετα, βάζουν την «υπογραφή» τους στον κατάλογο των προβοκατόρων.

 

Διό­λου τυ­χαία, η προ­βο­κα­τό­ρι­κη ενέρ­γεια στην ΑΣΟΕΕ έρ­χε­ται σε μια στιγ­μή που κυ­βερ­νη­τι­κοί βου­λευ­τές (βλ. Μπο­γδά­νος) ζη­τούν απ’ τον υπουρ­γό Προ.Πο. να απα­γο­ρευ­τούν οι ετή­σιες πο­ρεί­ες μνή­μης για την εξέ­γερ­ση του Πο­λυ­τε­χνεί­ου.

Στην περίπτωση τους δεν υπάρχει καν δίλημμα, εάν είναι χρήσιμοι ηλίθιοι ή προβοκάτορες. Είναι άθλιοι προβοκάτορες, απ’ όπου κι αν κατευθύνονται.  

Οι μαφιόζικες ενέργειες δεν μπορεί να έχουν σχέση με τους αγώνες των φοιτητών, των εργαζομένων, του λαού. Είναι «προνόμιο» του υποκόσμου και των διάφορων μηχανισμών που τους εκτρέφουν.  Κι όταν η κουκούλα βγαίνει, τότε φαίνεται ποιοι είναι. 

Το έργο το ‘χουμε ξα­να­δεί πολ­λές φορές στο πα­ρελ­θόν. Τέ­τοιου εί­δους ενέρ­γειες, από «γνω­στούς-αγνώ­στους», ρί­χνουν νερό στο μύλο της αντί­δρα­σης, της συ­κο­φά­ντη­σης των φοι­τη­τών και του κι­νή­μα­τος τους, της στο­χο­ποί­η­σης των αγώ­νων της νε­ο­λαί­ας.

Οι πραγ­μα­τι­κοί αγω­νι­στές δεν φό­ρε­σαν ποτέ κου­κού­λες, δεν έκρυ­ψαν ποτέ το πρό­σω­πο τους.

Η κα­λύ­τε­ρη απά­ντη­ση, τόσο στις κυ­βερ­νη­τι­κές με­θο­δεύ­δεις όσο και στους προ­βο­κά­το­ρες της (απ’ όπου κι’ αν προ­έρ­χο­νται), θα δοθεί με την μα­ζι­κή συμ­με­το­χή της νε­ο­λαί­ας, του φοι­τη­τι­κού κι­νή­μα­τος στους δρό­μους του συλ­λο­γι­κού αγώνα.



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/20, 5:33 μ.μ.

    Ο αλητικος αυτος τραμπουκισμός που θυμιζει τις χειροτερες σελιδες της ακροδεξιας-φασιιστικης λογικης πρεπει να καταδικαστει από όλους και να απομονωθούν οι ασφαλίτες κουκουλοφόροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/20, 5:40 μ.μ.

    Η προβοκάτσια στην ασοεε φαίνεται από το διάστημα , αλλά η κυβέρνηση μιλάει για κόκκινους χρυσαυγιτες. Κόκκινοι χρυσαυγιτες δεν υπάρχουν. Ο φασισμός είναι μόνο μαύρος. Και σκηνικά όπως της ασοεε δεν έχουν σχέση ούτε με το εργατικό ούτε με το φοιτητικό κίνημα.

    Τέτοια διαπόμπευση ανθρώπων μόνο οι δεξιοί κάνανε σε όλη την πρόσφατη ιστορία. όπως και να ονομάζονται και ό,τι και να γράφουν, δεν έχουν σχέση με το οργανωμένο λαϊκό κίνημα τέτοιες κινήσεις και ποτέ δεν είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/10/20, 5:59 μ.μ.

      Όλοι μιλάνε για πολύ στημένη ενέργεια. Χωρίς αμφιβολία έτσι είναι.
      Πολύ κακοστημένη όμως!
      Ούτε μία προβοκάτσια της προκοπής ρε άχρηστοι (άριστοι) δεν μπορείτε;

      Διαγραφή