Σελίδες

7 Οκτ 2019

Μπογδάνο, βάλε την κουκούλα…

Ο βήχας και ο φασίστας δεν κρύβονται, ακόμα και αν ο δεύτερος αρχίσει να φοβάται τις συνέπειες όσων έκανε, και αρχίζει να σβήνει τα ίχνη του. Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί…

Αμέσως μετά την ανάρτηση, όπου σαν κοινός καταδότης, δημοσιοποιούσε προσωπικά στοιχεία διαδηλωτή, καλώντας τις αστυνομικές αρχές να τον συλλάβουν, έκανε τηλεοπτική εμφάνιση στη γνώριμη για αυτόν συχνότητα του ΣΚΑΪ. Εκεί βρέθηκε στο ίδιο πάνελ με τον Ντούμα, τον πρόεδρο των Ειδικών Φρουρών, κι όταν πήγε η συζήτηση στην ταυτότητα του διαδηλωτή, έκανε σαν μικρό παιδί που ξέρει αυτό που ρώτησε η δασκάλα και πετιέται για να το πει:

-Τον έχω βρει εγώ…

Η συνέχεια στο παρακάτω ακουστικό, από τη σημερινή Ελληνοφρένεια.




Λίγο αργότερα, ο θαρραλέος βουλευτής, τρομάζοντας από το ίδιο του το θάρρος, άρχισε να χρησιμοποιεί απλώς τα αρχικά του ονόματος που δημοσίευσε, λες και αυτό θα ελάφρυνε τη θέση του, για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του διαδηλωτή -χωρίς να απαντά όμως πού τα βρήκε και πώς τα έλεγξε.

Στη συνέχεια, βλέποντας προφανώς την έμμεση πλην σαφή κάλυψή του από το κυβερνητικό στρατόπεδο, και έχοντας πάρει συμβουλές να μην αναφέρει ονόματα, επανήλθε στις προκλητικές δημόσιες παρεμβάσεις, βάζοντας στο στόμα του ακόμα και τον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Πλουμπίδη, που εκτελέστηκε από τις σφαίρες του αστικού κράτους.


Όταν στο ΚΚΕ χρησιμοποιούν τη λέξη «χαφιές», ο νους πηγαίνει στον Νίκο Πλουμπίδη, τον αθωό σύντροφο που το κόμμα παρέδωσε έτοιμο προς εκτέλεση στο κράτος της δεξιάς για λόγους κομμουνιστικής σκοπιμότητας.

105 people are talking about this


Κι έτσι νομίζει πως απαντά για τη χαφιεδικού τύπου δική του δημοσίευση.
Για να μιμηθούμε το στιλ του κουκουλοφόρου χωρίς κουκούλα, περιμένουμε την αντίδραση του κόμματός του, χωρίς αυταπάτες προφανώς. Όλοι καταλαβαίνουν πολύ καλά πως οι χρήσιμοι ανόητοι, παίζουν απλώς το ρόλο του λαγού, για να μετρήσει η κυβέρνηση το μπόι της και ως πού μπορούν να φτάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου