Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

Με την κατάργηση του ασύλου θα μπορεί η ακροδεξιά να δίνει διαλέξεις στα πανεπιστήμια!!!

«Πανηγύρια» στο ΣΚΑΪ! 

Και ξαφνικά πάνω στη συζήτηση, επί παντός επιστητού, στον ΣΚΑΪ (11/8/2019, 07:54) ένας των καθηγητών - «αναλυτών», ανέλυε με έκσταση την απαγόρευση της εισόδου στα αγγλικά πανεπιστήμια χωρίς φοιτητική ταυτότητα και «τεκμηρίωσε» την κατάργηση του ασύλου για την άμεση ανάγκη απαγόρευσης της πώλησης ναρκωτικών του  παραεμπορίου κλπ. 
Είχε προηγηθεί ανάλυση άλλου καθηγητή για τη δυνατότητα με ένα τηλεφώνημα κάποιου από το πανεπιστήμιο που κατά την κρίση του βλέπει «εγκληματικές πράξεις», να μπουκάρει η αστυνομία για την αποκατάσταση της τάξης και, προφανώς, τον σεβασμό του κανονισμού πειθαρχίας, ή, με δικά μας λόγια, του κανονισμού του πανεπιστημιακού στρατοπέδου από τους πειθαρχικώς εκπαιδευόμενους φοιτητές, αλλά και καθηγητές που θα διανοηθούν να αντιδράσουν εμπράκτως σε κανόνες «αποφασίζουμε και διατάσσομεν» της διοίκησης και της κυβέρνησης! 

Έλα όμως που… «θέλει… να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»!

Δεν σταμάτησε εδώ ο αναλυτής της αναγκαιότητας κατάργησης του ασύλου. Καίγονταν από τον «ερωτικό πόθο» επισήμανσης της… ελεύθερης διακίνησης… ακροδεξιών ιδεών!!! 
Έτσι συνέχισε με ύφος δικαίωσης, ρωτώντας δημόσια: «Μπορούσε κάποιος, με ακραίες δεξιές ιδέες να πάει σε ένα πανεπιστήμιο, πριν μερικούς μήνες, ελεύθερα και να διατυπώσει τις απόψεις του; Δεν μπορούσε… δεν μπορούσε, δεν μπορούσε»(!) και άφησε να εννοηθεί ότι, τώρα μπορεί!!! 
Εύγλωττη κατάφαση απ τους δημοσιογράφους με τη φράση «αυτό συζητάγαμε… αυτό λέγαμε και χθες»!!!! 

Δεν γνωρίζουμε το τι πιστεύει μέσα του ο κ. καθηγητής και δεν μας αφορά, αλλά αυτά που είπε ήταν πάντα ο πόθος του βαθέως κράτους και της ταξικής δικτατορίας της αστικής τάξης και των κονδυλοφόρων της. Να επιβληθεί αυστηρός κανονισμός στρατοπέδου πειθαρχικώς εκπαιδευομένων φοιτητών, όχι μόνο  για να παράγονται αμίλητα δουλάκια για τις πολυεθνικές και τις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και για να μπορεί άνετα ο κάθε ακροδεξιός ή και φασίστας, να τους διδάσκει ΕΗΔ* και τον όμορφο κόσμο της «Ελλάδας των Ελλήνων Χριστιανών», της «Πατρίδος, Θρησκείας, Οικογένειας» και της σπουδαίας αρχαιοελληνικής έννοιας της σβάστικας και του φασιστικού χαιρετισμού με το χέρι του Χίτλερ, του Μεταξά και του… Μιχαλολιάκου!

Ναι, με την κατάργηση του ασύλου, η χώρα έχει,  για κάποιους, μεγάλες προοπτικές να πάει πολύ «μπροστά», σε εποχές στρατοπέδων πειθαρχικώς διαβιούντων Ελλήνων… με ελεύθερη διακίνηση «ιδεών» τύπου Σάββα Κωνσταντόπουλου (ύμνοι και διαλέξεις υπέρ της επιβολής δικτατορίας)!

*ΕΗΔ: «Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση» της νεολαίας και του ελληνικού λαού από τους δικτάτορες της χούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου