Σελίδες

21 Ιουν 2019

Ο μόνος που φοβάται, είσαι εσύ συριζαίε, γιατί μόνο εσύ έχεις να χάσεις κάτι, από την ήττα του ηγετίσκου που σε προσέλαβε ως χειροκροτητή

Προς συριζαίους «θεωρητικούς» που νομίζουν ότι το έχουν με την πολιτική θεωρία:
1. Η αστική διαχείριση σε συνθήκες καπιταλιστικής κρίσης δεν έχει αριστερό πρόσημο.
Ακριβώς για αυτό, ο φωτισμένος τιμονιέρης σας Τσίπρας έχει βάλει στα ψηφοδέλτια του, το μισό παλιό ΠΑΣΟΚ και ακροδεξιούς όπως η Παπακώστα. 
Ακριβώς για αυτό εδώ και 4 χρόνια δεν τελειώνει η δίκη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ετοιμάζεται το κράτος σας
 να αποφυλακίσει τον Κορκονέα, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νέου ποινικού κώδικα που ψήφισε η «αριστερή» σας κυβέρνηση
2. Ο πολιτικός ιδρυματισμός που ενσκήπτει με γεωμετρική πρόοδο στα μέλη μιας γραφειοκρατικής ομάδας που προσπορίζεται από την λειτουργία της κυριαρχίας, την κάνει να θεωρεί ή να κάνει πως θεωρεί, πως η ευμάρεια που αυτή βιώνει αφορά ολόκληρη την κοινωνία.
Δεν ισχύει. 
Πρόκειται εδώ για καλοπληρωμένη μεν (για εσάς), φενάκη, δε.
3. Η μετατροπή μιας κατεστραμμένης ζωής, σε μια ζωή με δόσεις, στην εφορία, στην ΔΕΗ,στην ΕΥΔΑΠ, στις τράπεζες για την πρώτη κατοικία, με τους συνταξιούχους στην ουρά για ένα επίδομα αναξιοπρέπειας, δεν ονομάζεται αριστερή πολιτική, 
ονομάζεται ισχνά πολιτικά ανταλλάγματα που έλαβε ο Τσίπρας από δανειστές και συμμάχους (ΝΑΤΟ) για να ξεπουλήσει ότι δημόσιο είχε απομείνει μετατρέποντας την χώρα σε πολιτικό νεκροταφείο, ιδανικό πεδίο βολής για εγχώρια και διεθνή συμφέροντα.
4. Κανένας εργαζόμενος που δουλεύει 12-15 ώρες την ημέρα για να καταφέρει να ζήσει αυτός και η οικογένεια του δεν φοβάται την ήττα του Τσίπρα, ούτε την ενδεχόμενη νίκη του Κούλη.
Ο μόνος που φοβάται είσαι εσύ συριζαίε, γιατί μόνο εσύ έχεις να χάσεις κάτι, από την επερχόμενη ήττα του ηγετίσκου που σε προσέλαβε ως χειροκροτητή.
Βλέπεις ο φόβος, αλλάζει συχνά στρατόπεδο.
Εμείς εδώ, είτε με Τσίπρα, είτε με Κούλη θα προσπαθούμε να μετατρέψουμε τα θραύσματα σε ελπίδα, το μερικό σε συνολικό, το ανέφικτο σε δυνατό.

Εξάλλου, ο φόβος δεν ήταν ποτέ για εμάς επιλογή.

Καληνύχτα και καλή τύχη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου