Σελίδες

2 Οκτ 2018

Οι Αλβανοί αποφάσισαν ότι λέγονται Μακεδόνες και ότι μιλούν Μακεδονικά!!!

Η προσέγγιση για το δημοψήφισμα των Σκοπίων του ΣΥΡΙΖΑ, που επαναλαμβάνει τις αμερικανόπνευστες αιτιάσεις του Ζάεφ περί του γιατί το δημοψήφισμα στο οποίο ψήφισαν τρεις κι ο κούκος είναι έγκυρο, είναι άθλια και πολύ επικίνδυνη όχι μόνο για τον Ελληνικό λαό, όχι μόνο για τον λαό των Σκοπίων, αλλά και για όλους τους λαούς των Βαλκανίων!
Το επιχείρημα ότι οι εκλογικοί κατάλογοι των Σκοπίων δεν είναι εκκαθαρισμένοι κι αν εκκαθαριστούν τότε το ποσοστό τον ψηφισάντων στο δημοψήφισμα θα είναι πολύ μεγαλύτερο, είναι ένα γελοίο επιχείρημα που δεν πατάει πουθενά παρά μόνο στην επιχειρηματολογία των Αμερικανών, του Ζάεφ και του Τσίπρα. Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο ο Ζάεφ θα είχε εκκαθαρίσει τους εκλογικούς καταλόγους από καιρό. Αλλά κι αν δει κανένας τις βουλευτικές εκλογές του 2016 θα διαπιστώσει ότι ψήφισε το 66% περίπου των εγγεγραμμένων,
ποσοστό καθόλου χαμηλό όταν στις Αλβανόφωνες περιοχές η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα χαμηλή. Δηλαδή εάν εκκαθαρίζονταν οι κατάλογοι και με δεδομένο ότι οι Αλβανοί προσήλθαν μαζικά στις κάλπες για το δημοψήφισμα, θα ψήφιζε σ’ αυτό το 100% των εγγεγραμμένων. Στα παραπάνω προσθέστε το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί της διασποράς μπορούσαν να εγγραφούν σε ειδικούς καταλόγους και να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους, αλλά ενώ είχαν πολύ χρόνο για να το κάνουν, ενεγράφησαν λίγοι και ψήφισαν ακόμα λιγότεροι.
Το επιχείρημα ότι στις προεδρικές εκλογές των Σκοπίων συμμετείχαν ακόμα λιγότεροι ψηφοφόροι από το δημοψήφισμα αλλά εκείνες οι εκλογές ήταν έγκυρες, είναι ένα εξίσου γελοίο κι επικίνδυνο επιχείρημα όχι εξαιτίας του Συντάγματος των Σκοπίων και του γράμματος του νόμου που ορίζει τον τρόπου που διεξάγονται οι διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά εξαιτίας των πολιτικών χαρακτηριστικών. Ζάεφ και Τσίπρας, Τσίπρας και Ζάεφ, χορεύοντας στους χτύπους του Αμερικάνικου ντεφιού, αποδέχονται ένα δημοψήφισμα στο οποίο οι Αλβανοί των Σκοπίων αποφάσισαν να αυτοπροσδιοριστούν ως Μακεδόνες, να βαφτίσουν την γλώσσα τους «Μακεδονική» και να δεχτούν την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Σ’ ένα δημοψήφισμα που η συντριπτική πλειονότητα των Σλαβομακεδόνων αρνήθηκε να ψηφίσει, ψήφισαν οι Αλβανοί με την προτροπή του Αλβανού πρωθυπουργού, προτροπή την οποία αποκρύπτει η Ελληνική κυβέρνηση όπως και η πλειονότητα των Ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης! Στις προεδρικές εκλογές, λοιπόν, των Σκοπίων δεν απείχαν οι Σλαβομακεδόνες και δεν ψήφισαν οι Αλβανοί για να μετονομάσουν έναν Αλβανό σε Σλάβο!
Ας αφήσουν λοιπόν τα αμερικάνικα επιχειρήματα της πλάκας Τσίπρες, Κοτζιάδες, Τζανακόπουλοι και άλλοι τινές, που υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια επικίνδυνη αμερικανοκίνητη συμφωνία την οποία προσπαθούν με κάθε θυσία να φέρουν σε πέρας Ζάεφ και Τσίπρας. Η συμφωνία των Πρεσπών που προσπαθούν να ολοκληρώσουν Τσίπρας και Ζάεφ, με την στήριξη των Αλβανών που ονειρεύονται τη Μεγάλη Αλβανία, είναι ο δυναμίτης που θα ξανατινάξει στον αέρα τα Βαλκάνια. Όλα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα ή λόγια των οπορτουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

ΥΓ1. Την ανάλυση Κοτζιά ότι στα Σκόπια τα τελευταία είκοσι χρόνια υπάρχουν μόνο θάνατοι κι όχι γεννήσεις γι’ αυτό το πραγματικό εκλογικό σώμα είναι μειωμένο κατά 200.000, μόνο ένας Συριζαίικος νους θα μπορούσε να την χωρέσει!
ΥΓ2. Την πίστωση από τον Κοτζιά όλων των ψήφων του δημοψηφίσματος στον Ζάεφ, δηλαδή ως επί το πλείστον των ψήφων των Αλβανών, πάλι μόνο ένας Συριζαίος θα μπορούσε να την κάνει!
ΥΓ3. Δηλαδή οι Συριζαίοι περνάνε τον Ελληνικό λαό για μεγάλο βόδι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου