Σελίδες

8 Αυγ 2018

Φ. Κουβέλης: Κλασσικό δείγμα καιροσκόπου οπορτουνιστή

Στην επικοινωνιακή ζυγαριά της κυβέρνησης έβαλε τους 92 νεκρούς στο Μάτι και την ολοκλήρωση του 3ου μνημονίου ο Φώτης Κουβέλης, ζητώντας να μην καλύπτει η πολύνεκρη πυρκαγιά το «τεράστιο γεγονός» της 21ης Αυγούστου!
Κάνοντας εμφανές το άγχος των κυβερνώντων μη χάσουν τις εντυπώσεις από τις φιέστες για την ολοκλήρωση του μνημονίου, λόγω της καταστροφής στην Αττική, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως έχει μαυρίσει η ψυχή των ανθρώπων, όλων μας και αυτό που συνέβη στο Μάτι, αλλά για πείτε μου και ειλικρινά σας το λέω, δεν επιχειρώ να συμψηφίσω ή να αντιρροπίσω κάτι, εδώ έχουμε ένα τεράστιο γεγονός στις 21 Αυγούστου, η χώρα μετά από την περιπέτεια και την οδύνη των 8 μνημονιακών ετών, εξέρχεται...».

Έδειξε, επίσης, ότι η κυβέρνηση επιδιώκει έως τις εκλογές να έχει υποχωρήσει επικοινωνιακά το θέμα της πολύνεκρης πυρκαγιάς και να μην αποτελέσει κριτήριο ψήφου. Στη δημοσιογραφική επισήμανση ότι οι κυβερνήσεις κρίνονται στις εκλογές, ο Φ. Κουβέλης ανάφερε πως «πάντοτε ο κυρίαρχος λαός αποφαίνεται, αρκεί όμως η κρίση του λαού να είναι, αν θέλετε, αναδεικνυόμενη στη βάση των προβλημάτων, στη βάση των ουσιαστικών θέσεων, στη βάση του ουσιαστικού αποτελέσματος που έχει φέρει σε πάρα πολλά πράγματα αυτή η κυβέρνηση». 
Σε ό,τι αφορά τις ευθύνες για την τραγωδία, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν «επιμέρους ευθύνες» που πρέπει να αναζητηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου