Σελίδες

7 Απρ 2018

Αποκαλυπτικοί διάλογοι για το ναζιστικό εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Μαχαίρια και αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ, μαχαιρώματα και εκφοβισμός ανήλικων μαθητών που «αντιδρούσαν» στην παρουσία και εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης, μπραβιλίκια και προστασία, τάγματα εφόδου και ξυλοδαρμοί, είναι μερικά μόνο από τα «επιτεύγματα» της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, όπως αποκαλύπτονται από τους διαλόγους που
καταγράφονται σε τηλεφωνικές συνομιλίες (από άρση τηλεφωνικού απορρήτου) του στρατολογητή του Ρουπακιά, χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου (υπεύθυνου των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής του Πειραιά), ο οποίος είναι κατηγορούμενος στη Δίκη της Χρυσής Αυγής.
Στο βίντεο πάνω, ο χρυσαυγίτης απαντώντας σχετικά με τις κατηγορίες για μαχαίρωμα μαθητή και εκφοβισμούς μαθητών, εμμέσως παραδέχεται ότι όλα αυτά είναι αληθή, δικαιολογώντας τα μάλιστα (!) με την έκφραση «έ, μπάσταρδο αριστερός θα ήταν». Προφανώς, πρόκειται για την περίπτωση του μαχαιρώματος μαθητή σε σχολείο στο Π. Φάληρο το 2013 (σχετικά με την υπόθεση μπορείτε να δείτε ρεπορτάζ ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Μαχαίρια και υλικά με τον Χίτλερ

Παράλληλα, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του ίδιου χρυσαυγίτη, αποκαλύπτεται ο ναζιστικός εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής. 
Τον ακούμε στις συνομιλίες του να ζητάει από τη συνομιλήτριά του να καταστρέψει φωτογραφίες από επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει η Χρυσή Αυγή, καθώς και να ζητήσει από τη μητέρα του να καταστρέψει αυτοκόλλητα με τον Χίτλερ και άλλα παρόμοια υλικά. 
Παράλληλα, τον ακούμε μαζί με τον συνομιλητή του να επιδιώκουν τη συμμετοχή τους σε νέες επιθέσεις ταγμάτων εφόδου, να επιχαίρουν για τα κατορθώματά τους σε βάρος μεταναστών κ.λπ. 

Μπραβιλίκια και τραμπουκισμοί

Ενδεικτικά του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης, αλλά και του γεγονότος ότι για την δολοφονική δράση των ταγμάτων εφόδου ήταν τουλάχιστον ενήμερη η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης, είναι τα όσα ακούγονται στις συνομιλίες του χρυσαυγίτη Νικόλαου Αποστόλου.
Παράλληλα, από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτουν κι άλλες «δουλειές» της Χρυσής Αυγής όπως πως ήταν «νονοί» σε βραδινά κέντρα Ελλήνων και πουλούσαν προστασία και σε αλλοδαπούς: «Είμαστε μια ομάδα καλή, 15 άτομα, και λέω τι το κάνουμε, πού το πάμε(...) μάλλον θα δουλέψουμε στο Caramela», λέει ο χρυσαυγίτης Αποστόλου. Σε άλλο σημείο λέει χαρακτηριστικά: «Σου 'χει κάνει αίτημα φιλίας ένας Δημήτρης, μποξέρ, δέξου τον είναι απ' τη φρουρά του αρχηγού και ρωτάει αν πλακώνεις και τέτοια»...

Απειλές σε πρώην μέλη της εγκληματικής οργάνωσης για να μη μιλήσουν

Τέλος, χαρακτηριστική είναι συνομιλία του εν λόγω χρυσαυγίτη όσον αφορά στην αναζήτηση εκείνου ή εκείνων που έχουν μιλήσει για την εγκληματική οργάνωση και τη δράση της στις Αρχές. Μάλιστα, ο Ν. Αποστόλου, αφού λέει ότι τους έχει πάρει όλους τηλέφωνο και δηλώνει βέβαιος ότι κάποιος θα μιλήσει, καθώς «όταν τρως ξύλο θα μιλήσεις, τι θα κάνεις;», δηλώνει κιόλας ότι όλο αυτό συμβαίνει ύστερα από το «ok» του «αρχηγού», δηλαδή του Ν. Μιχαλολιάκου, αρκεί να πηγαίνει μόνος του ο Αποστόλου για να «μη μαθευτεί». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου