Σελίδες

11 Απρ 2018

ΣυριζοΧρυσαυγουλα...

Μόνιμο στασίδι έχουν πιάσει οι ναζί της Χρυσής Αυγής δίπλα σε κυβερνητικούς βουλευτές και κρατικούς αξιωματούχους. 
Από τις δοξολογίες και τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, μέχρι την υποδοχή του «Αγίου Φωτός» στο αεροδρόμιο της Αθήνας, υπόδικοι βουλευτές της φασιστοσυμμορίας ποζάρουν χαλαροί και άνετοι με στελέχη της κυβέρνησης, χωρίς κανένας τους να νιώθει άβολα. 
Τώρα μάλιστα που στη δίκη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτονται διάλογοι όπου οι φασίστες καμαρώνουν για τα εγκλήματά τους, όπως τη δολοφονία του Π. Φύσσα,
η κυβέρνηση φροντίζει με κάθε αφορμή να τους βάζει στο «εθνικό κάδρο», ξεπλένοντάς τους στα μάτια των εργαζομένων. 
Η ανοχή που δείχνουν η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα στους φασίστες και στην εγκληματική ιδεολογία τους, είναι και αυτή κομμάτι της σαπίλας του συστήματος που όλοι μαζί υπερασπίζονται. 
Κατά τ' άλλα, περίσσεψαν ξανά τα δάκρυα από στελέχη της κυβέρνησης για το «μέλλον της ΕΕ» μετά την επανεκλογή του εθνικιστή Ορμπαν στην Ουγγαρία...

   Τι εκπροσωπούν οι χρυσαυγίτες; Τι ενσαρκώνουν στην ελληνική κοινωνία; Κρατηθείτε: Την «του Χριστού την πίστη την αγία»! Έτσι είπαν τα ναζιστόμουτρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο σχετικά με την διόρθωση φύλου.

    Αυτά τα… αγγελούδια, λοιπόν, πιάνοντας το νήμα των χουνταίων προπατόρων τους και παίζοντας το χαρτί του «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», δηλώνουν ότι εκείνο που έχουν αναλάβει να διαφυλάξουν και να διακονήσουν στον τόπο (στα διαλλείματα προφανώς των δολοφονιών, των πογκρόμ και των λιντσαρισμάτων που διαπράττουν), είναι την «του Χριστού την πίστη την αγία»…  
   Και σε αυτή την «θεία» δραστηριότητά τους έχουν την ανοιχτή (!) στήριξη του αστικού κράτους και των θεσμών του, έχουν την στήριξη του μαύρου παπαδαριού, έχουν την αβάντα των σεσημασμένων του «δημοκρατικού συνταγματικού τόξου».
    Η δε κυβέρνηση; Αυτή… παραβρίσκεται και χαιρετίζει. Όπως ο υφυπουργός Αμανατίδης. Μαζί του ήταν τα ναζιστόμουτρα, ο Παναγιώταρος και ο Παππάς, κατά την υποδοχή του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα (σσ: μια τελετή που οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση την αντιμετώπιζαν σκωπτικά, αλλά τώρα συμμετέχουν σε αυτήν ως πρωτοπανηγυριώτες κατά το πρότυπο των… «σκισμένων» Μνημονίων).
ΣυριζοΧρυσαυγουλα αδελφοποιημένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου