Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017

Όταν η ναζιστική Χρυσή Αυγή δίνει «χέρι βοήθειας» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Πρόθυμο «χέρι βοηθείας» στην επίθεση που έχει εξαπολύσει εναντίον του ΚΚΕ βρήκε, σήμερα, στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ από τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή.
Ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, πήρε τη σκυτάλη της συκοφάντησης από τον υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είχε επιχειρήσει να εμφανίσει ότι το ΚΚΕ διαδηλώνει σήμερα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, αλλά τα προηγούμενα χρόνια δεν το έκανε... «Θυμάμαι τις ελεγχόμενες και προσεκτικές διαμαρτυρίες σας», είπε χαρακτηριστικά ο Π. Σκουρλέτης.

Mε την ίδια λίγο - πολύ επιχειρηματολογία, ο αρχηγός του φασιστικού μορφώματος σημείωσε ειρωνευόμενος ότι: «Συμπάσχω με τους υπουργούς της κυβερνήσεως, οι οποίοι θα έχουν λουστεί από κρύο ιδρώτα, όπως είπε προηγουμένως ο Γραμματέας του ΚΚΕ, διότι έρχεται η ταξική πάλη και η έφοδος στα χειμερινά ανάκτορα» και συνέχισε ότι: «Οι Έλληνες πατριώτες, κρατώντας ελληνικές σημαίες, διαμαρτυρόμενοι έξω από τη Βουλή, δέχτηκαν την επίθεση εκτός από τις δυνάμεις των ΜΑΤ και των ροπαλοφόρων του ΚΚΕ, που είναι οι τελευταίοι φρουροί των χειμερινών ανακτόρων». Όλη λοιπόν η ανικομμουνιστική επιχειρηματολογία σε πλήρη ανάπτυξη. 
Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει στην αντιΚΚΕ χυδαιολογία. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι στη σημερινή συζήτηση, Σκουρλέτης και Μιχαλολιάκος ανέλαβαν εργολαβικά τη βρώμικη δουλειά επίθεσης στο ΚΚΕ. Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΣΧΕΤΙΚΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου