Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού έστειλε η μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα με ομιλητή τον Δ. Κουτσούμπα (VIDEO)Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, η μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πεδίον του Άρεως στην Αθήνα έστειλε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού.
Έστειλε μήνυμα εγρήγορσης για να φτάσει η φωνή του ΚΚΕ σε κάθε λαϊκό σπίτι, με στόχο η ψήφος της Κυριακής να είναι ψήφος καταδίκης της ΕΕ και των μονοπωλίων, για να μπορέσει ο λαός από τις 26 του Μάη να αντιμετώπισει την αντιλαϊκή πολιτική με οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Στους χιλιάδες συγκεντρωμένους μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Στον χαιρετισμό του ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, απόστρατος υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού και υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κάνουμε κάλεσμα: Ψηφίζουμε ΚΚΕ. Για να καταδικαστούν τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που έχουν προσδέσει τη χώρα και υπόσχονται να τη διατηρήσουν στα δεσμά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, να καταψηφιστούν τα κυβερνητικά κόμματα, που ούτε τα έξοδα λογαριάζουν και στέλνουν φρεγάτες στον Ινδικό ωκεανό και πολεμικά αεροσκάφη σε ασκήσεις στη βόρεια Ευρώπη συμμετέχοντας στους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών. Καλούμε να καταψηφιστούν, αδιαφορώντας για τα εκβιαστικά διλήμματα που χρησιμοποιούν για να κοροϊδέψουν το λαό, ενώ έχουν ήδη ετοιμάσει νέα μνημόνια σε βάρος του.
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποτελεί λύση υπέρ του λαού. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του και στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ. Πρόσφατα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση, δήλωσε ότι "η χώρα ανήκει στο δυτικό πλαίσιο, ανήκει στην ΕΕ, το ΝΑΤΟ και αυτό δεν αμφισβητείται"! Θαυμάστε αριστερή πολιτική από ένα αυτοαποκαλούμενο αριστερό κόμμα! Αναρωτιέται κανείς:
Ποιος άνθρωπος που αισθάνεται και είναι προοδευτικός, ποιος αριστερός θα καταδεχτεί να ψηφίσει το "αριστερό" κόμμα που, μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι με το ΝΑΤΟ και δεν παίρνει υπόψη του το γεγονός ότι έχει ματώσει ο ελληνικός λαός με τα αντιλαϊκά ευρωενωσιακά μέτρα σε βάρος του;» (ολόκληρη η ομιλία επισυνάπτεται στο τέλος)
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην ομιλία του τόνισε:
«Συντρόφισσες και σύντροφοι,
Φίλοι και φίλες,
Βρισκόμαστε μόλις τρεις μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές και το β’ γύρο των τοπικών εκλογών.
Ψηφίζουμε για το παρόν και το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Με μάτια ανοιχτά στις μικρές και μεγάλες παγίδες που μας στήνουν παλιοί και νεοφώτιστοι "σωτήρες". Παγίδες για τον ίδιο το λαό. Γιατί με κάλπικες υποσχέσεις στόχο έχουν να μη δυναμώσει το ΚΚΕ, να μείνει ανυπεράσπιστος ο λαός, αδύναμος απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές. Δεν θα τα καταφέρουν. Ο λαός τώρα έχει πείρα. Το ΚΚΕ έχει γερούς δεσμούς με το λαό μας, αυτοί δεν θα διαρραγούν πλέον, αντίθετα θα δυναμώσουν, θα διευρυνθούν.
Με τα αυτιά ανοιχτά αφουγκραζόμαστε τον παλμό της ζωής, της κοινωνίας που στενάζει χρόνια τώρα κάτω από τον ίδιο ζυγό, των μονοπωλίων και της ΕΕ.
Με συνείδηση καθαρή ότι κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στους συνανθρώπους μας, την πατρίδα μας, το λαό μας.
Με το χέρι στην καρδιά, ότι τιμάμε όλους και όλες όσους τα έδωσαν όλα για το καλό του τόπου μας, θυσίασαν τη ζωή τους για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες, για να τους πούμε ότι με την ψήφο μας ποτέ δεν τους προδώσαμε, ότι θα πιάσουν τόπο οι θυσίες τους.
Γι’ αυτό και ψηφίζουμε ΚΚΕ, το δυναμώνουμε παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού.
Στην κάλπη των ευρωεκλογών πάμε όλοι μαζικά, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, παππούδες και γιαγιάδες, νέα ζευγάρια, με φίλους και συγγενείς και ρίχνουμε αποφασιστικά το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
Στην Πάτρα, στην Πετρούπολη, στο Χαϊδάρι, στην Ικαρία, όπου οι συνδυασμοί μας είναι στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, ρίχνουμε το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Σε 214 δήμους σε όλη τη χώρα αυξήθηκαν σημαντικά τα ποσοστά του ΚΚΕ, ενώ και στις 13 περιφέρειες κατέγραψε σημαντική άνοδο.
Την Κυριακή αυτή, στις ευρωεκλογές και τις τοπικές εκλογές, χρειάζεται να ολοκληρωθεί το βήμα που έγινε. Επιπλέον, επιβάλλεται ενιαία να καταδικαστούν τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν τα άλλα κόμματα, να καταδικαστούν τα παζάρια που αντιμετωπίζουν τη λαϊκή ψήφο ως εκλογική πελατεία για να συνεχιστεί η αντιλαϊκή πολιτική και η ενσωμάτωση του λαού μας στο σάπιο αυτό σύστημα.
Σε αυτό το παιχνίδι πρωτοστατεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, θα μου πείτε: "Με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις". Κι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει δασκάλους καλούς από τα ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά τις αθρόες μεταγραφές που έχει κάνει, έχει συμβουλάτορες καθηγητές στο είδος τους, ειδικευμένους στη "λαμογιά", στις συναλλαγές, στη διαπλοκή, στα παζάρια, στην κοροϊδία. Απευθύνεται στο ΚΚΕ για να ψαρέψει ψήφους, μιλάει για "αριστερούς εμφύλιους" και άλλα τέτοια.
Αρκετά με την υποκρισία. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει αντίπαλο στρατόπεδο από τα λαϊκά συμφέροντα. Είναι με τα μπούνια με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, "ντίλερ" των συμφερόντων τους. Γι’ αυτό και κάνουν και ανοίγματα τώρα προς τη Χρυσή Αυγή, παρά τις δικαιολογίες μετά την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε. Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με τις αξίες του ΚΚΕ, τα ιδανικά όσων τοποθετούν τον εαυτό τους "αριστερά";
Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου