Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Θ. Παφίλης στο «MEGA»: Στους επιχειρηματίες θα πάνε τα νέα δανεικά (VIDEO)Τα νέα δανεικά θα πάνε στους επιχειρηματικούς ομίλους και θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός τόνισε ο Θανασης Παφίλης, μελος της ΚΕ του ΚΚΕ, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA».

«Εσείς λέτε ότι βγαίνουμε στις αγορές και πανηγυρίζεται χωρίς να ντρέπεστε, που ο ελληνικός λαός, ενόψει του Πάσχα, δεν μπορεί να βγει στην αγορά να ψωνίσει», σημείωσε, απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
Με αφορμή τις υποσχέσεις για επιστροφή στην ανάπτυξη επισήμανε ότι το μέλλον που προσφέρουν στους νέους είναι οι μισθοί των 300 ευρώ. Επίσης ξεκαθάρισε ότι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύουν όταν μιλάνε για έξοδο από την επιτήρηση. Όπως είπε, υπάρχει η επιτήρηση της ΕΕ, το ευρωπαϊκό μνημόνιο, που είναι πιο σκληρό και από το μνημόνιο που ζούμε σήμερα.
Ο Θανασης Παφίλης υπογράμμισε ότι θα πρέπει να απολογηθούν τα κόμματα της ΕΕ που έταξαν στον ελληνικό λαό χρυσά κουτάλια. Αναφερόμενος στη διέξοδο ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται αποδέσμευση από την ΕΕ, να πάρει ο λαός την εξουσία στα χέρια του και να διαγράψει μονομερώς το χρέος.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου