Σελίδες

16 Μαρ 2014

Συνέντευξη του Μπάμπη Αγγουράκη από την Κριμαία (AUDIO)



Στην Κριμαία, βρίσκεται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Μπάμπης Αγγουράκης, ως παρατηρητής του δημοψηφίσματος που βρίσκεται σε εξέλιξη, προσκεκλημένος από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας και το ΚΚΡΟ.
Μιλώντας στο 902.gr, μέσα από ένα από τα εκλογικά κέντρα που έχουν στηθεί στη Συμφερούπολη, ο Μπ. Αγγουράκης, σημείωσε ότι τα γεγονότα και τα
δεδομένα, επαληθεύουν την εκτίμηση που έχει κάνει το ΚΚΕ, ότι η απόσχιση της Κριμαίας από την Ουκρανία και η ένωση της με την Ρωσία, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα από τα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί με την ανοικτή ιμπεριαλιστική επέμβαση της ΕΕ του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ από την μία και της Ρωσίας από την άλλη. «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη νέα εξουσία του Κιέβου, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η αντιπαράθεση θα κλιμακωθεί και μετά το δημοψήφισμα, εις βάρος του λαού της Κριμαίας» σημείωσε.
Αναφερόμενος στις ολοένα και εντεινόμενες διασπαστικές φωνές που ακούγονται στο εσωτερικό της Ουκρανίας, τόσο των κατοίκων της Κριμαίας, όσο και των Τατάρων, των ελληνόφωνων της Μαριούπολης, και των ρωσόφωνων της Ανατολικής Ουκρανίας, ο Μπ. Αγγουράκης, υπογράμμισε ότι επιβεβαιώνεται η επικαιρότητα αυτού που θέτει το ΚΚΕ, ότι μόνο μια λαϊκή εξουσία μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, με τον εργαζόμενο λαό κυρίαρχο που δεν θα επιτρέψει καμία εθνοτική διαίρεση.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου