Σελίδες

11 Δεκ 2013

Θ. Παφίλης: Κοροϊδία τα περί ελέγχου της τρόικας από το ευρωκοινοβούλιο



Για υποκρισία και κοροϊδία κατηγόρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, τα κόμματα που δημιουργούν την παραίσθηση στο λαό ότι θα αλλάξει η αντιλαϊκή πολιτική μέσα στην ΕΕ.

Κατά την παρέμβασή του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «βελτίωση των μηχανισμών είσπραξης ασφαλιστικών φορέων» του Υπουργείου Εργασίας που υπερψηφίστηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία, τόνισε πως είναι κοροϊδία τα περί επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου που θα ελέγξει την τρόικα, η οποία κατά τα 2/3 είναι ΕΕ και ΕΚΤ.
«Τι θα ελέγξει, τον εαυτό της;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Παφίλης, σημειώνοντας ότι η τρόικα εφαρμόζει τις πολιτικές της ΕΕ.
Χαρακτήρισε υποκριτική τη συζήτηση περί καλύτερης διαπραγμάτευσης εντός της ΕΕ, λέγοντας ότι αυτά που περιγράφει το μνημόνιο καταγεγραμμένα στην επίσημη πολιτική της ΕΕ «αυτά δεν λέει η Λευκή Βίβλος; άρα τι θα διαπραγματευτείτε;», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τονίζοντας ότι το ΚΚΕ καλεί το λαό «να διώξει τους καπιταλιστές και να πάρει στα χέρια του την παραγωγική βάση της χώρας».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου