Σελίδες

8 Νοε 2013

Αλέκα Παπαρήγα: Η λύση θα έρθει έξω από τη Βουλή (VIDEO)



«Κατά τη γνώμη μας έχει δευτερεύουσα σημασία το να απαντήσει κανείς στο ερώτημα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την πρόταση μομφής» τόνισε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση στη Βουλή η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. «Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι τι θα βγει απ' αυτή τη
συζήτηση και πολύ φοβάμαι ότι κυρίως μέσα απ' την προβολή της συζήτησης απ' τα ΜΜΕ και τα γνωστά πάνελς, αυτό που θα βγει είναι ο ελληνικός λαός να βρεθεί ανάμεσα σε ένα δίλημμα, πλαστό, δεν θα πω διχαστικό, απ' τη στιγμή που είναι πλαστό είναι και διχαστικό, με τη διαπραγμάτευση της ΝΔ και των συμμάχων της ή με την αναδιαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων, με το ΔΝΤ ή με τη Μέρκελ, με τον Ομπάμα ή με τη Μέρκελ (...). Αλλά αν ο λαός εγκλωβιστεί μέσα σε ένα τέτοιο δίλημμα, τότε θα πάμε στο 2020 και πάλι θα λέμε τα ίδια, ότι ο λαός δεν αντέχει άλλο, έχει φτάσει στα όριά του. Και τότε μάλιστα ο λαός θα λέει, μπορούμε να πάμε στο 2013;».
Αναδεικνύοντας ποια είναι η πραγματική ανάγκη για τους εργαζόμενους και το λαό σήμερα, η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι «αυτό που μετράει είναι η ισχυροποίηση, η αναγέννηση μιας ορμητικής εργατικής λαϊκής αντιπολίτευσης, που παλεύει με επίκεντρο τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα, με προτάσεις και αντιπροτάσεις, αλλά που ανοίγει το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής. Δεν υπάρχει καμία άλλη λύση».
Η Αλέκα Παπαρήγα υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι αποφασισμένη δια πυρός και σιδήρου να τα περάσει. Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σ' αυτή τη Βουλή, έξω απ' τη Βουλή θα έρθει η λύση.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου