Σελίδες

24 Οκτ 2013

Θ. Παφίλης: Τώρα να αποσυρθεί η επικίνδυνη τροπολογία (VIDEO)


Έστω και την ύστατη στιγμή να αποσύρει η κυβέρνηση την επικίνδυνη τροπολογία που προβλέπει φυλάκιση δύο χρόνων σε όσους δεν υποτάσσονται στις κυρώσεις που επιβάλει η ΕΕ ζήτησε με νέα του παρέμβαση στη βουλή ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Τόνισε ότι μεταξύ των κυρώσεων που επιβάλει η ΕΕ είναι η απαγόρευση της χρηματοοικονομικής ενίσχυσης μιας χώρας και σημείωσε πως αν ένα κίνημα στείλει τρόφιμα σαν αλληλεγγύη προς το λαό της χώρας τότε θα θεωρηθεί πως παραβιάζεται η κύρωση της ΕΕ και άρα θα υπάρχει η απειλή της φυλάκισης.
Υπογράμμισε πως αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει την τροπολογία αυτό θα σημαίνει ότι το πάει αλλού. Σε αυτή την περίπτωση «θα μπλέξεται άσχημα με το λαό και το ΚΚΕ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παφίλης.
Το βάσιμο των επιχειρημάτων του ΚΚΕ παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς στη βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου δηλώνοντας ότι και ο ίδιος προβληματίστηκε με την επίμαχη τροπολογία. Ωστόσο δεν απέσυρε την τροπολογία και ισχυρίστηκε πως «αν δούμε ότι βλάπτει θέματα αξιακά τότε εδώ είμαστε να το ξαναδούμε».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου