Σελίδες

16 Αυγ 2013

Γ. Πρωτούλης στο MEGA: Να καταργηθεί το εισιτήριο στα ΜΜΜ για άνεργους, μαθητές, φοιτητές (VIDEO)




«Το ΚΚΕ θα συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις για να οργανωθούν μαζικοί και διεκδικητικοί αγώνες που θα φτάσουν μέχρι την ανατροπή τη ασκούμενης πολιτικής», ανέφερε στο MEGA ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «εμείς λέμε να αλλάξει χέρια η εξουσία και όχι ρούχα ο Μανολιός, δηλαδή να μείνουν στην εξουσία οι εφοπλιστές,

οι επιχειρηματίες και οι τραπεζίτες και να γίνει το ΚΚΕ η πολιτική τους μαριονέτα. Το ΚΚΕ δεν το θέλει ούτε το επιδιώκει όπως κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα».
Υπογράμμισε ότι πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες και τα αίτια του τραγικού θανάτου του 19χρονου στο Περιστέρι με αφορμή ένα εισιτήριο. Πρόσθεσε ότι ανεξάρτητα από το τραγικό γεγονός πρέπει να καταργηθεί το εισιτήριο για άνεργους, μαθητές και φοιτητές.
Για την κινητικότητα στην Υγεία σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ξαναδώσει δουλειά σε όλους όσους θέτει σε διαθεσιμότητα και γι' αυτό δεν κάνει χρήση το νόμο της μετάταξης. Επίσης, σχολιάζοντας το γεγονός πως 8 δημόσια νοσοκομεία καταργούνται, σημείωσε ότι πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός για το δικαίωμα του λαού στην Υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου