Σελίδες

27 Μαΐ 2013

ΚΟΒ Κοκκινιάς του ΚΚΕ: Απομονώστε τους απόγονους των γερμανοτσολιάδων


Σε ανακοίνωσή τους οι ΚΟΒ Κοκκινιάς του ΚΚΕ επισημαίνουν:
«Απομονώστε τους απόγονους των γερμανοτσολιάδων.
Το μπλόκο του ‘44 θύμισε η συγκέντρωση των χιτλερικών της Χρυσής Αυγής.
Ακροβολισμένοι με στρατιωτική διάταξη σε σημεία γύρω από την πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι), μαυροφορεμένοι, κρανοφόροι, κρατώντας στειλιάρια και ασπίδες, με εκτεταμένη χρήση βαρελότων και κροτίδων, με εμετικά εθνικιστικά και ρατσιστικά συνθήματα (όπως "Τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά", "Αλήτες, προδότες, κομμουνιστές", "Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, Αλβανέ-Αλβανέ") θέλησαν να φτιάξουν κλίμα τρομοκρατίας στη μαρτυρική εργατούπολη της Κοκκινιάς. Έδειξαν το αποκρουστικό ναζιστικό πρόσωπό τους.

Ο λαός της Κοκκινιάς τους γύρισε την πλάτη!
Τη συγκέντρωση την έστησαν με μερικές εκατοντάδες μεταφερόμενους από όλη την Αττική. Απλός λαϊκός κόσμος δεν πάτησε στην πλατεία. Αποδείχτηκε ότι είναι ανεπιθύμητοι.
Δεν μας τρομοκρατεί η συμμορία τους!
Ο λαός της πόλης μας έχει πείρα. Η Κοκκινιά έχει παρελθόν με τους πολιτικούς προγόνους της Χρυσής Αυγής: Ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναζί στην κατοχή. Και επειδή λαός χωρίς μνήμη δεν μπορεί να έχει παρόν και μέλλον, έχουμε ένα χρέος:
Να πληρώσουν τη ναζιστική τους φιέστα.
Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στη Νίκαια.
Ο λαϊκός κόσμος που παρασύρεται να βγάλει συμπεράσματα.
Αυτό το φασιστικό - ναζιστικό μόρφωμα, η Χρυσή Αυγή, είναι μαντρόσκυλο του κεφαλαίου, γέννημα - θρέμμα του καπιταλιστικού συστήματος. Δε μισούνε μόνο τους ξένους. Μισούνε όλους τους εργαζόμενους. Μισούνε όσους αγωνίζονται, όσους σηκώνουν κεφάλι στην αστική τάξη και το σύστημα. Είναι μηχανισμός με αποστολή το τσάκισμα του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Κανένας φόβος!
Δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική που τους θρέφει.
Να δυναμώσει η δράση ενάντια στο σύστημα που είναι η μήτρα του φασισμού και του ναζισμού, να δυναμώσει η πάλη ενάντια στην εξουσία των μονοπωλίων.
Το κίνημα μπορεί να τους σαρώσει. Κίνημα οργανωμένο και ταξικά προσανατολισμένο. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τους αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και αυτούς και τα αφεντικά τους».
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου