Σελίδες

30 Νοε 2012

ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ...


Μα είναι δυνατόν; Μυαλό κουκούτσι δεν έχουν πια εκεί στο ΚΚΕ;
Αμ’ έχουμε δίκιο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας!
Βρε τι υπουργικές καρέκλες προσφέρουμε στο ΚΚΕ απ’ το Μάη τού 2012…
Βρε τι πρωθυπουργική καρέκλα προσφέρουμε στην Αλέκα Παπαρήγα…
Βρε τι …ενότητα δοκιμασμένη, ξαναμαγειρεμένη και ξαναζεσταμένη τούς μοστράρουμε…
Βρε τι …λουλούδια μαραμένα και …γλυκά δηλητηριώδη στέλνουμε καθημερνά…
Ως και προξενήτρες, μάγισσες και χαρτορίχτρες, ορίσαμε ως  ΣΥΡΙΖΑ, να ψήσουν πια αυτό το ΚΚΕ να δεχτεί να το …πνίξουμε στην αγκαλιά μας.
Ολόκληρη ομάδα τεκμηρίωσης για ν’ αντιμετωπίσουμε το ΚΚΕ, σκαρώσαμε οι άνθρωποι,
μα τίποτα αυτοί οι κουμμουνιστάδες!
Τη μια χυλόπιτα μετά την άλλη μας ταΐζουν, εμάς(!), στο ΣΥΡΙΖΑ! Την αξιωματική …αντιπολίτευση! Σα δεν ντρέπονται!
Είναι μετά να μην μπαϊλντίσουμε οι επιτελάρχες ΣΥΡΙΖΑίοι με τόσες χυλόπιτες;
Τούμπανο(!!!) γίναμε!
Ταρατατζούμ, ταρατατζούμ, ταρατατζούμ-ζουμ-ζουμ…
Ξεχείλισε η …καρδάρα κι έφυγε το καπάκι!
Εκδίκηση!!!
Τα τύμπανα του πολέμου ξεκαθαρίζουν:
Τέρμα εκ του ΣΥΡΙΖΑ στα λόγια …ενότητας τ’ αντικομμουνιστικά.
Ώρα για πράξεις …ενότητας αντικομμουνιστικές!
Η επίθεση αρχίζει!
Ταρατατζούμ, ταρατατζούμ, ταρατατζούμ-ζουμ-ζουμ…
Πράξη πρώτη, προς γνώση και συμμόρφωση του ΚΚΕ, μπας και πάρει επιτέλους χαμπάρι, ότι με το να επιμένει να χαλά την αισθητική τού ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται εκτός ορίων νομιμότητας

«Εμείς οι ΣΥΡΙΖΑκαρδαραξεκαπακωμένοι, τούτη τη χρυσή αυγή τού σωτήριου έτους 2012, κι επ’ ευκαιρίας παράλληλης πλεύσης-ορέξεως μετ’ άλλων ορκισμένων εχθρών τού σοσιαλισμού-κομμουνισμού, βάση νόμου 543\11 προς προστασία τής αισθητικής τού ΣΥΡΙΖΑ,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ εν Πειραιά:::
Παράνομα τα τρία γράμματα ΚΚΕ και καταργούνται απ’ τας πινακίδας και το αλφάβητον.
Παράνομο το ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ και απαγορεύεται η χρήση του εις τας πινακίδας. Οι παραβάτες θα πληρώσουν ακριβά. Πρώτα με χρηματικό πρόστιμο».
Το διάταγμα έχει και την εξής υποσημείωση:
«Εάν το ΚΚΕ δεν δεχτεί εντέλει να χωρίσει με το σφυροδρέπανοκαι να σμίξει με το ΣΥΡΙΖΑ ως μία ακόμη συνιστώσα του, έπονται κι άλλα διατάγματα, με αποκορύφωμα την απαγόρευσηύπαρξης του ΚΚΕ και των κομμουνιστών. Η εξαέρωσή τουςαποδεικνύεται εκ των ουκ άνευ για την προστασία τής αισθητικής τού ΣΥΡΙΖΑ!».
            Αχχχ, αυτό το ΚΚΕ! Πόσο τυφλό είναι πια και δεν βλέπει ότι εμείς, οι ΣΥΡΙΖΑριστεραπασοκοκαιλοιπά, θυσιαζόμαστε για να του δείξουμε ότι χωρίς αυτό δεν μπορούμε να …ζήσουμε;
            Τι άλλο θέλει πια, για ν’ απαρνηθεί την ύπαρξή του και να …πνιγεί στη ΣΥΡΙΖΑγκαλιά μας;
Τι του ζητάμε στο κάτω-κάτω εμείς, οιΣΥΡΙΖΑριστεραπασοκοκαιλοιπά, μωρέ; Να προδώσει το λαό. Ε, σιγά τα λάχανα…
«…Λογικό» και «…θεμιτό» είναι εξάλλου για μας, το ΣΥΡΙΖΑπασόκ δηλαδή, προκειμένου οι κομμουνιστές να σώσουν τα τομάρια τους, να προδώσουν και μια φορά το λαό. Σάμπως πρόκειται να το κάνουν και δεύτερη; Όχι βέβαια, αφού θα έχουν πάψει να υπάρχουν. Θα έχουν γίνει μια ακόμη συνιστώσα τού ΣΥΡΙΖΑπασόκ που προστατεύει την αισθητική του… Τον καπιταλισμό.
Άλλωστε, προδίδοντας το λαό θα έχουν κάνει και μια καλή πράξη: Θα έχουν υπερασπιστεί και σώσει την αισθητική τού ΣΥΡΙΖΑπασόκ. Τι πιο ιερό!!!
Αντί γι’ αυτό όμως, το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση αδιαφορίας για την αισθητική μας. Για την αισθητική τού ΣΥΡΙΖΑριστεραπασοκοκαιλοιπά.

Απολαύστε την και δικαιώστε μας:

«Καταγγέλλουμε το δήμαρχο Πειραιά και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, που με δικαιολογία την υπ' αριθμόν 543/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά για τηναποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, αποφάσισε να θεωρήσει παράνομη την πινακίδα που υπάρχει πάνω από 30 χρόνια στο κτίριο του ΚΚΕ στην πλατεία Κοραή, και να επιβάλλει πρόστιμο για αυθαίρετη κατασκευή και διατήρησή της!
Η προκλητική αυτή απόφαση της πλειοψηφίας του δήμου,στηρίχθηκε και από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο εκπρόσωπος του οποίου ισχυρίστηκε πως η πινακίδα χαλάει την αισθητική του κτιρίου!
Τους προειδοποιούμε ότι η πινακίδα του ΚΚΕ δεν πρόκειται να κατεβεί. Τα τρία γράμματα του ΚΚΕ και τοσφυροδρέπανο, που αποτελούν το τιμημένο σύμβολό του, αντικατοπτρίζουν τους ταξικούς αγώνες του λαού μας χτες, σήμερα και αύριο.
Είναι φανερό ότι το ΚΚΕ και το σφυροδρέπανο δε χωρούν στο δικό τους σύστημα διαχείρισης και αισθητικής. Καλούμε το λαό τού Πειραιά να καταδικάσει την απαράδεκτη αυτή απόφαση».
Υπογραφή:Γραφείο Τύπου τής ΚΕ του ΚΚΕ

ΥΓ
Φταίμε μετά εμείς, οι ΣΥΡΙΖΑριστεραπασοκοκαιλοιπά, πουδιαφωνούμε με το ΚΚΕ και το πολεμάμε πισώπλατα;;;
Ορίστε, διαβάστε ΕΔΩ και τα λοιπά αντικαπιταλιστικά τεκμήρια.

(Σατιρική ευγενική προσφορά στο blog ΑΝΕΡΓΟΙ και ΑΦΡΑΓΚΟΙ τής συγγραφέως Καλής Γκέλμπεση. Την ευχαριστούμε. Δικό σας το κείμενο. Απολαύστε το και διαδώστε το!)
ΑΠΟ REVOLT !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου