Σελίδες

25 Οκτ 2012

«Αντισυστημικός» όσο και η «Χρυσή Αυγή»


Ο Τράγκας μιλούσε χτες στη ραδιοφωνική του εκπομπή για τη «Χρυσή Αυγή», προσπαθώντας να αρθρώσει λόγο εναντίον της, επειδή - όπως έλεγε - είναι φασιστική οργάνωση που στηρίζει το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Οπως αποδείχτηκε, όμως, άλλος ήταν ο καημός του Τράγκα και όχι η επίδειξη των «δημοκρατικών» του φρονημάτων. 
Ολη του η ανάλυση περιστρεφόταν γύρω από το ΚΚΕ, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει έμμεσα και άμεσα συνειρμούς με την άθλια θεωρία των δύο άκρων. Πρώτα είπε ότι η «Χρυσή Αυγή» διάλεξε το μαύρο χρώμα στα σύμβολά της, επειδή «όπως και το κόκκινο, που έχουν οι κομμουνιστές», αποτυπώνεται στον εγκέφαλο και παραπέμπει σε συγκεκριμένους συμβολισμούς. 
Δεν κατάφερε όμως να συγκρατήσει το χυδαίο αντικομμουνισμό του και συνέχισε λέγοντας ότι αν ποτέ η «Χρυσή Αυγή» βγει πρώτο κόμμα, τότε θα απαγορεύσει τις εκλογές, όπως θα κάνει και το ΚΚΕ! Για το τελευταίο, μάλιστα, επικαλέστηκε μαρτυρία της Αλέκας Παπαρήγα σε συνέντευξη στον Ν. Χατζηνικολάου! 
Εκτός από το χυδαίο αντικομμουνισμό, τον Τράγκα τον συνδέει και κάτι άλλο με τη «Χρυσή Αυγή»: Είναι και οι δύο ένθερμοι υποστηρικτές και στυλοβάτες του συστήματος, ενώ προσπαθούν να πλασαριστούν στο λαό σαν δήθεν «αντισυστημικοί». 
Η προσπάθεια του Τράγκα να ταυτίσει το ΚΚΕ με τη «Χρυσή Αυγή» έρχεται να κουμπώσει με τη θεωρία των δύο άκρων που αναπαράγουν η συγκυβέρνηση και τα αστικά επιτελεία, αξιοποιώντας τους χρυσαυγίτες για να χτυπήσουν το ΚΚΕ και το ταξικό κίνημα. 
Το ίδιο κάνει και ο Τράγκας, ως γνήσιος ταγός ενός συστήματος σάπιου, που θέλει το λαό με σκυμμένο το κεφάλι, για να τρώει και να πίνει το κεφάλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου