Σελίδες

26 Οκτ 2012

Απαράδεκτο περιστατικό σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, για την υποτιθέμενη σάτιρα που επιχείρησαν συντελεστές εκπομπής στον ΣΚΑΪ
Αντιμέτωπη με την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής «Συντέλεια» του ΣΚΑΪ βρέθηκε χτες η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία ήταν προσκεκλημένη στην πρωινή εκπομπή «Τώρα» της Πόπης Τσαπανίδου, στο ίδιο κανάλι.
Στο διάλειμμα της εκπομπής, η Λιάνα Κανέλλη βγήκε από το στούντιο και πίσω από μια πόρτα που οδηγούσε στο διάδρομο, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με έναν από τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια», ο οποίος ήταν τυλιγμένος με την ελληνική σημαία και φορούσε γάντια του μποξ στα χέρια του, τα οποία είχε προτεταμένα στο πρόσωπο της βουλευτή του ΚΚΕ.

Το όλο σκηνικό «απαθανάτιζε» κάμερα, για τις ανάγκες της εκπομπής που θα προβαλλόταν το βράδυ, και η οποία υποτίθεται ότι ήθελε να σατιρίσει την επίθεσης που είχε εξαπολύσει εναντίον της Λ. Κανέλλη προεκλογικά ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλ. Κασιδιάρης, στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Η Λιάνα Κανέλλη διαμαρτυρήθηκε έντονα και από τον αέρα της εκπομπής «Τώρα» για το απαράδεκτο περιστατικό.
Για την προσβολή σε βάρος της Λ. Κανέλλη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει σε σχόλιό του:
«Το θέμα "Χρυσή Αυγή" δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτήν την άποψη δεν δικαιολογείται το "αστείο" σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ. Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι, αν έχει γίνει και παρ' όλα αυτά λανσάρεται ως αστείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου