Σελίδες

5 Αυγ 2012

H "Δεξια" της..."Δεξιας" !

Η "δεξια" .. και μάλιστα η φασιστοδεξια..
κυβερνά και κυβέρνησε από αρχής συστάσεως του Ελληνικού κράτους..

Προβάλλει την παλαιά της κοπή του πατρίς-θρησκεία-οικογένεια του "έθνους¨ κ.λ.π όταν αύτη ήταν η παράταξη που το ξεπούλησε ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΣ, 3 ΦΟΡΕΣ!! (μικρασια-κατοχη-κυπριακό) ..
......για να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο.
αυτό του υπηρέτη των ξένων ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ.

 "ΌΦΕΛΟΣ" το οποίο καρπώνονταν την εποχή που ονειρεύονται και θέλουν τώρα να ξαναφέρουν. Την εποχή που... "γαμ..αν και έδερναν"!

Με το στειλιάρι  του χιτη, τη φάλαγγα του ΕΣΑτζή, το "ματι" του χαφιε. την καθημερινη «επίσκεψη» του χωροφύλακα...
όταν..
Μόνον δεξιός και μάλιστα με δράση (εγκληματίας , χαφιές, βασανιστής) διοριζόταν στο στρατό και στα Σωμ. Ασφαλείας, και το Δημόσιο.

...όταν για να ανοίξεις μαγαζί έπρεπε να περάσεις από τον κομματάρχη τους για να το εγκρίνει,


...όταν ο χωροφύλακας (τη εντολή του κομματάρχη) σε έγραφε κάθε μέρα μέχρι να πας να "δηλώσεις υποταγή" και να υπογράψεις τη δήλωση ότι: "δεν εχω σχεση με τον Κομμουνισμόν και τους συνοδοιπόρους του" (τα λοιπά κομματα της αριστερας και κάποια κεντρώα)!!!


Αυτή τη δεξιά ονειρεύεται η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Χρυσή Αυγή και οι εδω υποστηρικτές της.

Δείτε τι λέει και πράττει σήμερα:

 1)ταυτίζει την κρίση του συστήματος -( ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΘΩΩΝΕΙ)- με τους λαθρομετανάστες, όπως ακριβώς στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης οι νεοφασίστες.
 2) καπηλεύεται την Ελληνική Ιστορία για να προβάλλει τις φασιστικές της απόψεις μέσα από αυτήν, λες και μόνο αυτοί είναι Έλληνες. (η παλιά άποψη νεοφορεμένη περί Ελλήνων και μιασμάτων)

3) η όλη της δράση και αντιπολιτευτική της λογική επικεντρώνεται σε κόμματα που δεν κυβερνανε, το ΚΚΕ και τα κόμματα της αριστερας δηλαδή.  Κόμματα που η δράση τους στρέφεται κατά των αφεντικών της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

4) προσπαθεί να επαναφέρει τις διαχωριστικές γραμμες της πριν 40 χρόνια εποχης με αιχμη τον αντικομμουνισμό, εποχή που οι πρόγονοι τους βασάνιζαν και ΣΚΟΤΩΝΑΝ αριστερους, δημοκράτες και Κομμουνιστες στα μπουντρουμια και στις εξοριες.

5) για να αποφυγει την τοποθετηση της σε καιρια ζητηματα, δηλαδη, εργασιακά, ανεργια, συνταξεις, αγροτικό, ΕΒΕ κ,λ,π ασχολείται ως με φιλανθρωπίες παραβλέποντας το ρόλο της ως πολιτικό Κόμμα - λες και ειναι ΜΚΟ- ενω ειναι πολιτικό Κόμμα που πρέπει να κανει προτάσεις και να ζητησει να φηφιστουν αυτες και επίσης να τις προτείνει στο λαό.

6) μεταφέρει την μισαλοδοξία και τον ψευδή διαχωρισμό των πολιτών σε "εθνικόφρονες" και "προδότες" ανάλογα με τις πολιτικές τους αντιλήψεις προσπαθώντας να μεταφέρει την ατζέντα της πολιτικής της εκτός των συνεπειών και των αιτίων της κρίσης του καπιταλιστικού συστήματος προφανώς για να «καλύψει» τις ευθύνες της κεφαλαιοκρατίας και των αποφάσεων της να συνδέσει τη χώρα με την καπιταλιστική Ε.Ε το ΝΑΤΟ για να μπορέσει η ντόπια κεφαλαιοκρατία να βγει στις αγορές και να αποκτήσει μερίδιο στα κλοπιμαια των ιμπεριαλιστων, να «γλυψει κανένα κόκκαλο»  δηλαδή και να βαζει το λαό να της πληρώνει τα δάνεια.!

 Η προσπάθεια» διαφοροποίησης» να παρουσιάσει εαυτόν ως υποστηρικτή -δηθεν- του "εθνους"  δεν κανει τίποτε άλλο παρά να εξομοιώνει το «εθνος» των εργαζομένων και των λαικών στρωμάτων, το 70-80% του λαού δηλαδή, με τα συμφέροντα του «έθνους»  των συμφερόντων αυτών που ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ από την κρίση, των καπιταλιστών δηλαδή και των πολυεθνικών κολοσσών.

7) προβαλλει μέσω των στελεχων της και των οπαδών της στο ιντερνετ (ονοματα δεν λέμε, αλλά το δηλώνουν οι ίδιοι) την ΥΠΟΤΑΓΗ των εργαζομένων στον "ρεαλισμό" που θέλει η τάξη των αφεντικών, της άποψης που πρόβαλλε και ο Καρατζαφέρης, "να δουλευουμε με λιγα για να εχουμε δουλειά" που σε απλή μετάφραση σημαινει: "να βοηθησουμε να ξεπερασουν τα αφεντικα την κριση να μας τα παρουν όλα και να λεμε ευχαριστω και απο πάνω"\
 .. τοσο πατριώτες ...
πατριώτες που σπέρνουν την υποταγη του λαού στα αφεντικά, αυτοί ειναι οι ... δήθεν "ελεύθεροι" Έλληνες" ,  οι κήρυκες της υποταγής του λαού.

Αυτη ηταν και ειναι η "δεξια του κυριου" που έλεγε και ο φασίστας χριστόδουλος.

 Η δεξια που η νεα γενια δεν εχει γνωρισει, και τωρα προβαλλει μεσα από το ιντερνετ, (την προβαλλουν ) όπως προβαλλεται ο ισλαμικός φονταμενταλισμός στις αραβικες χώρες για να ερθει η PAX AMERICANA να μοιρασει τα πετρέλαια και να καθορίσει τους δρόμους μεταφοράς τους.

 Αυτη ειναι η "δεξια" της δεξιας και τίποτα περισσότερο.


christos

ΠΗΓΗ redflyplanet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου