Σελίδες

26 Αυγ 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ Για σημερινό δημοσίευμα της «ΑΥΓΗΣ»

Σε σχόλιο στην εφημερίδα «Αυγή» με αφορμή τη συμμετοχή γνωστού χιπ-χοπ συγκροτήματος, στις πλούσιες και πολύμορφες εκδηλώσεις του 38ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του “Οδηγητή”, στις 13-15 Σεπτέμβρη στο Πάρκο Τρίτση, αναφέρει: «Αν πρόκειται για προσπάθεια του ΚΚΕ να πιάσει τον παλμό της νεολαίας, είναι αποτυχημένη…». Αναφέρει επίσης και στίχους τραγουδιών του, όπως το «μαζί μου ασχολείσαι…».

Αφού ασχολήθηκαν μαζί μας, τους θυμίζουμε τα βασικά: το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή», είναι από τα μεγαλύτερα νεανικά πολιτικά-πολιτιστικά γεγονότα στη χώρα μας, θεσμός που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα. Πραγματοποιείται από την αρχή ως το τέλος με την αυτοθυσία, το μεράκι και την προσπάθεια χιλιάδων μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, χωρίς σπόνσορες και χορηγούς και φιλοξενούνται δεκάδες εκδηλώσεις, συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, ερασιτεχνικά συγκροτήματα πλάι σε γνωστούς καλλιτέχνες κ.α. Είναι λογικό στις εκδηλώσεις του να χτυπάει ο παλμός της νεολαίας.

Οι κύριοι της «Αυγής» και του ΣΥΡΙΖΑ που επίσημα υποστηρίζουν (όπως η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ) τα ναρκωφεστιβάλ και τις λοιπές εκδηλώσεις όπου σβήνει ο παλμός, ο νους και η ψυχή της νεολαίας, είναι λογικό να έχουν την αγωνία να τον πιάσουν…

Αθήνα 24 Αυγούστου 2012 
 Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/12, 10:43 μ.μ.

    Το ΚΣ της ΚΝΕ απαντάει και στους διάφορους λασπάδες τουβλάδες του διαδικτύου, που έχουν στόχο ζωής την εξαφάνιση του ΚΚΕ.
    Ολοι οι καλοπροαίρετοι σκεφτείτε και προβληματιστήτε.
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε το θέλουν είτε όχι καλό είναι να γνωρίζουν μερικοί καλοθελητές ότι το Φεστιβάλ της ΚΝΕ χρόνια τώρα έχει καθιερωθεί τόσο από τη νεολαία όσο και από μεγαλύτερες ηλικίες σε πολιτιστικό θεσμό του Σεπτέμβρη . Θεσμό βαθειά ριζωμένο που όσες προσπάθειες κιαν κάνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να τον υποβαθμίσουν θα πέσουν στο κενό ... Δεν υπάρχει νέος και νέα που να μην έχει περάσει έστω και μία φορά στη ζωή του από αυτό το πολιτικό πολιτιστικό γεγονός που γίνεται τόσα χρόνια τώρα σε ολόκληρη τη χώρα ...ακόμα και όσοι τώρα κριτικάρουν κακοπροαιρετα και εύχονται να σταματήσει η διεξαγωγή του ... Θα τους περάσει δεν είναι τίποτα ....
    ΔΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΚΕ !!!
    ΚΝΕ ΔΥΝΑΤΗ ΚΙ ΩΡΑΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή