Σελίδες

21 Αυγ 2012

Ψευτοκαυγάς...


Αποπροσανατολιστικό ψευτοκαυγά στήνουν σχεδόν καθημερινά μεταξύ τους ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συγκυβέρνηση. 
Τούτη τη φορά αφορμή είναι τα νέα άγρια αντιλαϊκά μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ, για να ασκήσει δήθεν κριτική στη συγκυβέρνηση ότι επιβάλλει τα μέτρα για να ικανοποιήσει την τρόικα, πάει στην ΕΕ όχι ως διαπραγματευτής αλλά ως «ικέτης» και ότι οδηγεί την Ελλάδα στη χρεοκοπία και στη δραχμή... για να απαντήσει η ΝΔ -με αφορμή δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για το ευρώ- ότι εκείνος επιδιώκει τη χρεοκοπία της χώρας και την επιστροφή στη δραχμή. Στόχος, να δείξουν ότι αντιπολιτεύονται μεταξύ τους την ώρα που και οι δύο αναζητούν και προβάλλουν λύσεις εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης, υπεραμύνονται του ευρώ, δηλαδή στηρίζουν διέξοδο από την κρίση σε όφελος του κεφαλαίου,
προβάλλοντας διαφορές στη διαχείριση.
Αρκετά πλήρωσε ο λαός τα ψέματα των κομμάτων της ΕΕ. 
Δεν πρέπει να εγκλωβιστεί στο με ποιο τρόπο θα συνεχίσει να πληρώνει τις συνέπειες της κρίσης και της νέας χρεοκοπίας που είναι ήδη δρομολογημένη και του το κρύβουν. 
Η λύση για το λαό είναι μία: Να πει ΟΧΙ στις θυσίες για τη σωτηρία των καπιταλιστικών κερδών, να παλέψει για αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου