Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Παιδόφιλος, ναι. Αλλά όχι κομμουνιστής!

Μπορεί η είδηση να ακούγεται απίστευτη αλλά όσοι είναι "υποψιασμένοι" για την ποιότητα της περιώνυμης δυτικού (παναπεί καπιταλιστικού) τύπου "δημοκρατίας" δεν πρέπει να έπεσαν κι από τα σύννεφα. Αναφέρομαι στην νομιμοποίηση του ολλανδικού κόμματος PNVD, το οποίο το μάθαμε ως "κόμμα των παιδόφιλων". Τί πράμα είναι, όμως, αυτό το κόμμα;

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό άρθρο τής διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας Wikipedia(*), το ακρωνύμιο PNVD προέρχεται από τον τίτλο "Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit", ο οποίος θα μπορούσε να αποδοθεί στα ελληνικά ως "Κόμμα για την αδελφική αγάπη, την ελευθερία και την διαφορετικότητα". Φυσικά, ο τίτλος τού κόμματος δεν εκφράζει την πραγματικότητα, κάτι που συμβαίνει συχνά με τους τίτλους των κομμάτων (π.χ. πόσο "σοσιαλιστικό" και πόσο "κίνημα" είναι το ΠαΣοΚ, πόσο "ριζοσπαστικός" και τί είδους "αριστερός" είναι ο ΣυΡιζΑ ή τί "νέο" φέρνει στην δημοκρατία το κόμμα τού Σαμαρά;).

Ως σλόγκαν, το PNVD χρησιμοποιεί την λατινική φράση "sapere aude", η οποία σημαίνει κατά λέξη "τόλμα να γνωρίζεις" αλλά έχει την έννοια "έχε το θάρρος τής γνώμης σου". Η φράση είναι δανεική από τον Ιμμάνουελ Καντ και το δοκίμιό του "Τί είναι Διαφωτισμός;" και μ' αυτήν ο μεγάλος γερμανός φιλόσοφος απέδωσε την ουσία τού Διαφωτισμού.

Τι πρεσβεύει στ' αλήθεια, όμως, το PNVD και γιατί έγινε τόσος ντόρος με την επίσημη αναγνώρισή του; Σύμφωνα με την Wikipedia, το κόμμα επιδιώκει την επέκταση της ελευθερίας και της διαφορετικότητας. Κι επειδή αυτό ακούγεται μάλλον ασαφές, το κόμμα διευκρινίζει ότι αγωνίζεται ώστε τα παιδιά να μπορούν από τα 12 χρόνια τους να ψηφίζουν, να κάνουν σεξ με όποιον γουστάρουν, να επιλέγουν ελεύθερα τον τόπο κατοικίας τους, να μπορούν να χρησιμοποιούν μαλακά ναρκωτικά (τα σκληρά ναρκωτικά να επιτρέπονται μετά τα 16 χρόνια) και να παίζουν τζόγο. Επίσης, στόχοι τού κόμματος είναι: η μελλοντική κατάργηση οποιουδήποτε ορίου ηλικίας προκειμένου να συνάψει κάποιος σεξουαλική σχέση, ο ελεύθερος γυμνισμός σε οποιοδήποτε μέρος, η νομιμοποίηση της κτηνοβασίας, η ελεύθερη ιδιωτική χρήση παιδικής πορνογραφίας, η νομιμοποίηση της πορνείας από τα 16 χρόνια κλπ.

Αυτό είναι το "κόμμα των παιδόφιλων", το οποίο πλέον εντάχθηκε νόμιμα στην πολιτική σκηνή τής Ολλανδίας. Δεν ξέρω αν ανατριχιάσατε και δεν μου πέφτει λόγος. Ούτε θα ανοίξω τώρα συζήτηση για την ελευθερία τού λόγου, την ελευθερία τής έκφρασης κλπ κλπ. Μόνο ένα ερώτημα θέλω να βάλω: αν πάω στο Άμστερνταμ και κατεβώ από το αεροπλάνο με ένα σφυροδρέπανο καρφιτσωμένο στο πέτο, θα προλάβω να φτάσω μέχρι το ξενοδοχείο ή θα με μπουζουριάσουν πριν καν περάσω την πόρτα τού αεροδρομίου; Γεια σου Ευρωπαϊκή Ένωση με τα ωραία σου!!

Έτσι είναι αυτή η καταγαμημένη και καταξεσκισμένη "δημοκρατία" τους: αναγνωρίζει μεν το δικαίωμα της ελεύθερης πολιτικής έκφρασης σε όσους γουστάρουν σεξ με βρέφη αλλά θεωρεί εγκληματικά τα κομμουνιστικά κόμματα και ακραίους εχθρούς τής νομιμότητας τους οπαδούς τους. Γι' αυτό κι εμείς τους την χαρίζουμε αυτή την "δημοκρατία" τους και παλεύουμε για να φτιάξουμε μια καινούργια, μια πραγματική Δημοκρατία.


ΥΓ: Προσέφυγα στην Wikipedia επειδή δεν γνωρίζω ολλανδικά και ο αγγλόφωνος τομέας τής επίσημης ιστοσελίδας τού κόμματος περιέχει ελάχιστα στοιχεία, ενώ δεν έχει ενημερωθεί από τις αρχές τού 2010.

* * *

Κανέλλη: «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών;»


Ξέσπασε η Λιάνα Κανέλη, η οποία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δάκρυσε όταν αναφέρθηκε στην πρωτοφανή απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης να νομιμοποιήσει το Κόμμα Παιδόφιλων της Ολλανδίας (PNVD).
Η βουλευτής του ΚΚΕ ξέσπασε, λέγοντας πως νομιμοποιείται ο σεξουαλικός τουρισμός στο βωμό της ανάπτυξης. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «Για να ζήσουμε θα πρέπει να πιάσουμε τον κώλο των παιδιών; τι θα γίνει θα πρέπει να βγάλουμε τα κορίτσια στο πεζοδρόμιο από τα 12».
Στη συνέχεια της συζήτησης, η Λιάνα Κανέλλη επανήλθε τονίζοντας ότι μια τέτοια Ευρώπη δεν τη θέλει: «Αι σιχτίρ με αυτήν την Ευρώπη, για να το πω και τούρκικα», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.
Υπενθυμίζεται πως τα είναι οι δυο βασικοί στόχοι του συγκεκριμένου κόμματος της Ολλανδίας είναι η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών, η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση.
Στη συνέχεια η κ.Κανέλλη αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου επιτέθηκε σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «οι εργαζόμενοι υποφέρουν, πλέον ζούνε σε ευρωκωσταλέξη».
Παράλληλα υποστήριξε πως την ώρα που όλος ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα προσπάθησε να σταυρώσει το Γιώργο Παπανδρέου όταν εκείνος είχε πει ότι η χώρα πρέπει να πάει σε δημοψήφισμα, τώρα όλοι προσπαθούν να τον κάνουν άγιο, μετατρέποντας τις εκλογές σε δίλημμα ευρώ ή δραχμή.

1 σχόλιο:

  1. Η Ευρωπη των λαων και του Τσιπρα...
    Αυτη την Ευρωπη μας προπαγανδιζει ο Αλεξης,
    Αι σιχτιρ και αυτος και η Ευρωπη του, αι σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή