Σελίδες

28 Δεκ 2011

«Ακροβατικές» τούμπες... για τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας...



Δήλωσε χτες ο Γ. Καρατζαφέρης στο «ράδιο Σάμος»: «Είπα να υπάρξει ένα σφικτό σχήμα της κυβέρνησης με μια μείωση υπουργών (...) αλλά σαφέστατα να είναι μέσα σε αυτό και η ΝΔ. Το να είναι όπως τώρα η ΝΔ "εντός - εκτός" δεν εξυπηρετεί. Τώρα, όπως είναι το θέμα, το ερώτημα είναι: "Συμμετέχει στην κυβέρνηση η ΝΔ, ή είναι αντιπολίτευση"; Ταυτόχρονα και τα δύο, δεν μπορεί να είναι. Ετέθη το θέμα των επικουρικών συντάξεων και το πήγε πίσω. Κάθε τι που πάει προς τα πίσω, δυσκολεύει την εξασφάλιση των πόρων (...) Δεν θα υπογράψουμε αυτά τα σκληρά μέτρα, δηλαδή να κάνουμε μέσα σε δύο εβδομάδες ό,τι δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε 30 χρόνια, και την επόμενη μέρα να διαλύσουμε την Βουλή. Αυτό θα το έκανε μόνο ο τρελός, ή ο απελπισμένος. Είναι τρελά πράγματα».
Ο άνθρωπος που δήλωνε ότι όρος για τη συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση είναι να μη μειωθούν περαιτέρω μισθοί και συντάξεις, 

εγκαλεί τώρα τον κυβερνητικό του (συν)εταίρο, γιατί δεν επέτρεψε να περάσει εδώ και τώρα η ρύθμιση που θα πετσοκόψει τις ήδη πετσοκομμένες επικουρικές συντάξεις!

Ο Γ. Καρατζαφέρης διαμηνύει στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι όλοι μαζί θα αναλάβουν την ευθύνη και το κόστος της νέας σφοδρής επίθεσης στα εναπομείναντα δικαιώματα των εργαζομένων και των συνταξιούχων. Και ότι καλά θα κάνουν να συμφωνήσουν σε επιμήκυνση του βίου της συγκυβέρνησης, αφού ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος και τα αιματηρά για το λαό μέτρα να στηρίξει και να συμφωνήσει για εκλογές άμεσα. Πάνω απ' όλα το καλό της πλουτοκρατίας και βεβαίως της αγέλης του.
Ο λαός όμως δεν έχει μνήμη... χρυσόψαρου. 
Οποτε κι αν πάνε σε εκλογές, θα τους τιμωρήσει για την πολιτική που εφάρμοσαν. Ας μην έχει καμία αμφιβολία γι' αυτό ο ΛΑ.Ο.Σ. και ο πρόεδρός του.

2 σχόλια:

  1. Μα, κι εσύ, εδώ μιλάς για το βασιλιά της κωλοτούμπας. Ευτυχώς προφυλακίστηκε ο Εφραίμ και βρήκε άλλο θέμα να ασχολείται (κουκουλώνοντας; την κυβερνητική οικονομική πολιτική).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/11, 4:35 μ.μ.

    Και διαβάζουμαι από το ΥΠΕΞ της ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗΣ κ. ΥΠΟΤΕΛΙΚΗΣ Χώρας, (διαμάχη με την ... ΡΩΣΙΑ !!!)
    "Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου με μακρά δημοκρατική παράδοση και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει απόλυτος σεβασμός στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και σαφής διάκριση των εξουσιών. Για τα ανωτέρω θέματα η Ελλάδα δεν δέχεται υποδείξεις." Τι λέται ρε εφιαλτικά κοπρόσκυλα, τι λέται ρε γερμανοαγγλοαμερικανοτσολιάδες ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ; ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ; εσείς που κάναται 2 εμφυλίους πολέμους ; εσείς που μειώσαται την ΧΩΡΑ από όλες της απόψεις, εσείς με της εξορίες, της φυλακές και δολοφονίες, εσείς που αμαυρώσατε την τιμή και αξιοπρέπεια του Ελληνα κ. της Χώρας, εσεις με της χούντες της 21/4/67 και 11/11/11, ΕΣΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ; ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ και ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ! ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ/ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ "ΞΕΝΑ" ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ! ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΑΙ ; ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή