Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Οι ΠΑΣΟΚοι προστάτες του ΛΑ.Ο.Σ. ...Ακόμη και η κοινοβουλευτική λογοκρισία, επιστρατεύεται προκειμένου να προστατευτεί το -προφανώς- πολύτιμο για το σύστημα τμήμα του τρικομματικού «μαύρου μετώπου» που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου: Οι ακροδεξιοί βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. 
Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί η άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία του αντιπροέδρου της Βουλής (και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) Γρηγόρη Νιώτη, ο οποίος ανέλαβε να απαλείψει από τα πρακτικά της Βουλής, τμήμα της ομιλίας του βουλευτή του ΚΚΕ Χαράλαμπου Χαραλάμπους, ο οποίος είχε δηλώσει ότι «εμείς το ΛΑ.Ο.Σ. το χαρακτηρίζουμε σαν ιδεολογικά απόγονους του Ιωάννη Μεταξά και των βασανιστών της χούντας»!
Ο Γρηγόρης Νιώτης, με πρωτοφανή τρόπο για τα δεδομένα κάθε κοινοβουλευτικής πρακτικής, ζήτησε από τον Χ. Χαραλάμπους «να διαγράψουμε από τα πρακτικά αυτές τις φράσεις...» και όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ αρνήθηκε λέγοντας πως «είναι διατύπωση από την απόφαση της Κεντρικής μας Επιτροπής», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «είναι ακραίες φράσεις που δεν μπορεί να συνδέονται με το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα» και πρόσθεσε ότι «θα δώσω εντολή να διαγραφούν με ευθύνη μου, ως προεδρεύων»! Η πρωτοβουλία αυτή προκάλεσε την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Σπύρου Χαλβατζή, που ξεκαθάρισε ότι «αυτό δεν μπορεί να γίνει». 
Μετά τον Κακλαμάνη, που ανέλαβε προχτές να υπερασπιστεί το ΛΑ.Ο.Σ. εξαγνίζοντάς το από τον προβοκατόρικο και αντικομμουνιστικό του ρόλο, όπως διαχρονικά κάνει η σοσιαλδημοκρατία, (και στην άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία ήταν πρωτοπόρος στυλοβάτης), έρχεται τώρα και ο Νιώτης να κάνει το ίδιο και μάλιστα με τον πλέον προκλητικό τρόπο. 
Είναι τέτοιο το ζόρι της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να προστατεύσουν το ΛΑ.Ο.Σ., σαν δύναμη κρούσης ενάντια στο λαό, που προχωρούν ακόμα και στη φίμωση των αντίθετων με τους προστάτες του εκτιμήσεων, επειδή τους κάνει τις βρώμικες δουλειές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου