Σελίδες

28 Οκτ 2011

Είναι επικίνδυνος

Το καταγράφουμε, αυτό που δήλωσε χτες στον ΦΛΑΣ ο Γ. Καρατζαφέρης: «Θα εγκατασταθούν εδώ οι ελεγκτές της τρόικας. Θα ελέγχουν τους υπουργούς και τα υπουργεία, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες. Δεν θέλω να πάω στο χειρότερο ενδεχόμενο, που θα είναι να σκοτώσει κάποιον από αυτούς η τρομοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο το οποίο θα μπορούσε να συμβεί. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου αυτό το ενδεχόμενο. Αρνούμαι να σκεφτώ τις συνέπειες που θα είχε κάτι τέτοιο. Εύχομαι και προσκυνώ τον Κύριο, να μην συμβεί κάτι τέτοιο»...
Τι ακριβώς επιδιώκει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.; Τη μια μιλά για Γουδή, την άλλη για τρομοκρατία. Πού το πάει ο θιασώτης του «γύψου»; Δε νοιάστηκε για τα κυριαρχικά δικαιώματα αφού είναι θιασώτης του κεφαλαίου το οποίο υπερασπίζεται.
Απλά, ως ακροδεξιός και εθνικιστής, πασχίζει παραπλανώντας το λαό να μιλήσει για «πατριωτισμό» για να τον εγκλωβίσει σε κάτι που ο ίδιος δεν πιστεύει, αφού είναι με το κεφάλαιο, και να τον υποτάξει στην αντιδραστική πολιτική καλλιεργώντας του φόβο και αναδείχνοντας λάθος εχθρό, τον «υποτιθέμενο κατακτητή», όταν ο εχθρός είναι τα μονοπώλια και τα αστικά κόμματα, το αστικό κράτος. Το κάνει ώστε να κάτσει «φρόνιμα» μπροστά στα νέα σαρωτικά μέτρα που με βεβαιότητα έρχονται ως συνέπεια και του «κουρέματος». Απλώς αναρωτιόμαστε πού το πάει γιατί οι καιροί είναι πονηροί, γιατί σκέψεις όπως αυτές δε διατυπώνονται από αφέλεια και για να γίνεται κουβέντα γενικώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου