Σελίδες

26 Ιουν 2011

Προτείνουν πρέζα ... οι οικολόγοι.



Τη στιγμή που τα δικαιώματα και οι ελευθερίες του ελληνικού λαού βιάζονται καθημερινά, οι Οικολόγοι Πράσινοι - γνωστοί καλοθελητές του συστήματος - επιδιώκουν να μπει ταφόπλακα σε κάθε αντίδραση και αντίσταση από τα κάτω. 
Με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών» βρίσκουν την ευκαιρία για να επαναλάβουν τις γνωστές και επικίνδυνες θέσεις τους για ένα πρόβλημα που εκτινάσσεται στα ύψη κάτω από τις σάπιες αξίες του καπιταλισμού, της ατομικής λύσης, των αδιεξόδων και της ατομικής φυγής από τη βάρβαρη πραγματικότητα με υποκατάστατα που σκοτώνουν τη ζωή, των ειδώλων - προτύπων παράσιτων μιας κοινωνίας του βούρκου.
Ετσι, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών 
προτείνουν ...ναρκωτικά: Αποποινικοποίηση της χρήσης, ανοχή στην αυτοκαλλιέργεια, κρατικά ελεγχόμενη χορήγηση ηρωίνης, είναι μερικές από τις θέσεις τους. 
Παρακολουθούμε καθημερινά τον αγώνα που δίνουν θεραπευτές σε «στεγνά» προγράμματα και εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης να κρατήσουν ζωντανές και λειτουργικές τις δομές που οδηγούνται στο κρεματόριο των περικοπών και της υποχρηματοδότησης, με τραγικές συνέπειες και για τους ίδιους αλλά και για τους αποδέκτες των υπηρεσιών τους. 
Ο αγώνας για την απεξάρτηση, ο αγώνας ενάντια στα ναρκωτικά είναι αγώνας για τη ζωή και όσοι την υπονομεύουν οφείλουμε να τιμωρηθούν.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/6/11, 11:38 μ.μ.

    Γνήσια στηρίγματα του Συστήματος, όπως έχει αποδείξει η πολιτική τους διαδρομή και σε άλλες χώρες της καπιταλιστικής Ευρώπης. Μικροαστικά ρετάλια,με μικροαστική ταξική θέση και συνείδηση, εκπέμποντας άλλοτε ραφιναρισμένο και άλλοτε χυδαίο και απροκάλυπτο αντικομμουνισμό. Πρωτοστατούν μαζί με τα "Δίκτυα" και τους ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖέους στα ναρκο-φεστιβάλ που έχουν κεντρικό θέμα και ουσιαστικά προβάλλουν τα "καλά" νακρωτικά, την ναρκο-κουλτούρα.
    Τι άλλο θα περίμενε κανείς από τέτοιες "οντότητες"
    παρά την προώθηση στην κοινωνία του τρόπου ζωής που και οι ίδιοι βιώνουν,εγκωμιάζουν και ονειρεύονται ; ; ; ...
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή