Σελίδες

3 Δεκ 2010

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΣΣΕ: ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ!

Γράφει ο askordoulakos


«Φιρμάνια στον τόπο μας έχουν κατά καιρούς βγάλει και οι μπαρμπαρέσοι και οι Ενετοί και οι Τούρκοι και ο Κονδύλης και ο Πάγκαλος και ο Μεταξάς και οι Γερμανοί και η χούντα αλλά δεν πέρασαν στα Χανιά. Ούτε το δικό σου θα μπορούσε νάχει άλλη τύχη κι αν ήξερες το λαό μας και πίστευες αυτόν, θα το γνώριζες. Κόμμα είχε και ο Μεταξάς. Κόμμα επιχείρησε να κάνει και ο εθνοπροδότης Παπαδόπουλος. Κόμμα είχε και ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της σφαγής του Πολυτεχνείου, Μαρκεζίνης. Κόμμα πιθανόν να κάνεις κι εσύ αλλά Σοσιαλιστικό δεν είναι. Η ιστορία του καθενός αρχίζει μετά τον θάνατό του. Μέχρι τότε..."οψόμεθα εις Φιλίππους"».

Ο επίλογος της -προς τον Α. Παπανδρέου-επιστολής του επαναστάτη Χανιώτη γιατρού, Ανδρέα Αρχοντάκη ή ”Κάστρο”, αμέσως μετά τη διαγραφή του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 1975. 


__________________________________

Είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενη ανάρτησή μας για το ποιον και των ανίκανων και φαιδρών προσωπικοτήτων, που συγκροτούν το πολιτικο-δημοσιογραφικό μπλοκ εξουσίας.


Επίσης, κάθε μέρα καθίσταται φανερό, σε όλο κι ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, ότι το σημερινό πολιτικο-δημοσιογραφικό μπλοκ εξουσίας αποτελείται-κατά συντριπτική πλειοψηφία-από φαντασμένους ηλίθιους και χοντρόπετσους τυχοδιώκτες, από πρόσωπα άνευ προσωπικών αρχών και αξιών και χωρίς καμία κοινωνική νοημοσύνη... 

Τα σημερινά “καζίκια” του Παναγόπουλου όμως δεν θα τα φανταζόταν, ούτε κι οι πιο εμπαθής (πολιτικός ή προσωπικός) αντίπαλός του. Δεν θυμάμαι άλλον παράγοντα της πολιτικοκοινωνικής ζωής, με τόσο νευραγλική θέση, ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΑΙ σαν ΚΟΙΝΟΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ, που λέει ένα σωρό ανόητα και προκλητικά ψέμματα, προκειμένου να δικαιολογήσει το παίξιμο το ενοικίου στον ιππόδρομο! 

Ο πιο ξεπουλημένος πρόεδρος της πιο ξεπουλημένης ΓΣΣΕ, περιτργύριζε τα ΜΜΕ απ' το πρωί λέγοντας ξεδιάντροπα ψέμματα, ότι δήθεν δεν είχε συμμετάσχει στην χτεσινή -γνωστή σ' όλους- συνάντηση καμαρίλας, μεταξύ αφεντικών και δήθεν συνδικαλιστών, προκειμένου να ξεπουλήσουν συναινετικώς και τα τελευταία δικαιώματα των εργαζομένων!

Μάλιστα! Ο Παναγόπουλος το πρωί διέψευδε σαν κοινός καραγκιόζης συνοικιακού καφενείου αυτό, για το οποίο βοούσε όλη η Ελλάδα, ότι δηλαδή εργοδότες και συνδικαλιστική γραφειοκρατία, συναντήθηκαν χτες το πρωί στα γραφεία του ΣΕΒ.
Το απόγευμα, ο ίδιος τύπος, επιβεβαίωσε μεν τη συνάντηση, διέψευσε όμως τη συμφωνία για μείωση των μισθών κατά 12% στον ιδιωτικό τομέα!
Αποτέλεσμα; Να τον έχουν περιλάβει όλα τα παπαγαλάκια των βραδυνών δελτίων και να τον έχουν κάνει...ρόμπα (κατά το λαικώς λεγόμενο). Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΕΒ τον “έδωσε στεγνά” δείχνοντας έτσι τη (διαχρονική) εκτίμηση, την οποία τρέφουν τ' αφεντικά προς τα τσιράκια τους, λέγοντας ότι “εγώ ο ίδιος διαπραγματευόμουν επί 6 ώρες με τον κ. Παναγόπουλο!”.

Μόνο ηλίθιο δεν τον είπαν κάποιοι και μάλλον έχουν δίκαιο, αφού μόνο ένας πολιτικά ηλίθιος θα πίστευε ότι ο ΣΕΒ θα εκτιμούσε αυτόν και τις υπηρεσίες του! Ο Παναγόπουλος αφενός συνεργάστηκε, αφετέρου δεν ανέλαβε τις ευθύνες των πράξεών του κι άρχισε να διαψεύδει ηλιθιωδώς τη συνάντηση και για το λόγο αυτό τον "καθάρισε" ο Δασκαλόπουλος!

Ο άθλιος και γραφικός εργατοπατέρας- ανίκανος ν' αντιληφθεί τ' αυτονόητα- πανικοβλήθηκε όταν αντελήφθη ότι τον πούλησαν κι άρχισε να γελοιοποιείται ψελλίζοντας διάφορα για "αθλιότητες, που προέρχονται από εργοδοτικούς κύκλους" 

Αυτούς έχουν, μ' αυτούς θα πορευτούν! Με ανθρώπους, που συμπεριφέρονται σαν παπατζήδες της Ομόνοιας, εξαγριώνοντας περισσότερο αυτούς, τους οποίους ΟΦΕΙΛΟΥΝ να ηρεμήσουν!

Υ.Γ:  Μόνο ηλίθιο δεν τον είπαν κάποιοι κι εδώ που τα λέμε, έχουν δίκιο.
Διότι δεν γίνεται ν' αναθέτεις σε κάποιον Παναγόπουλο το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ του νεκροθάφτη των εργατικών αντιδράσεων και διεκδικήσεων κι αυτός να συμπεριφέρεται σαν χρεοκοπημένος παπατζής. 

“Σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουν στη χώρα τους… » 
Aδόλφος Χίτλερ

«Χαλεπόν άρχεσθαι υπό χερίονος» (Βαρύ να κυβερνάσαι από τον χειρότερό σου!) Δημόκριτος.
πηγή : ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου