Σελίδες

4 Οκτ 2010

Πανευρωπαϊκή χούντα !!!

πηγή : ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ
Ποινικοποιούνται η απεργία, η δημόσια έκφραση διαφωνίας το συνεταιρίζεσθαι (!) υπό την προϋπόθεση πως το προϊόν παραγωγής του θα υπονομεύει το καθεστώς και η δια μέσου των ιστοσελίδων ή άλλων Μέσων αμφισβήτηση της κυρίαρχης ιδεολογίας !!!!! Πρόκειται για τις ανατριχιαστικές επιδιώξεις του Συμβουλίου της Ευρώπης που καταστούν την Ελληνική χούντα κακόγουστο αστείο μπροστά τους γιατί: Κλειδώνεται με ακρίβεια νομικού χιλιοστού ο εχθρός λαός στο σκόπευτρο του όπλου των μπλοκς εξουσίας, έτσι ώστε κατά τον κατάλληλο χρόνο και τόπο να βληθεί αυτός κατά τρόπο κατασταλτικό καίρια και ολοκληρωτικά.


Είκοσι χρόνια μετά την παλινόρθωση του καπιταλισμού στα πρώην Σοβιέτ ούτε τα προσχήματα για τις κατ’ επίφαση δημοκρατίες τους δεν κρατούν. Αύριο Τρίτη 5η Οκτώβρη του 2010 και υπό τον παραπλανητικό τίτλο «της καταπολέμηση του εξτρεμισμού» θα προωθηθεί ψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, εντός του οποίου: Εμπεριέχονται διώξεις κατά των πάσης μορφής και ..............
αιτίας διαφωνούντων με τις ντιρεκτίβες τους, δεδομένου ότι αναμένουν κατά τόπους αιματηρές εξεγέρσεις οι οποίες ελάχιστα θα απέχουν από το να πάρουν μορφή χιονοστιβάδας και να καταπλακώσουν  από κοινού την αλητοελιτοκρατία και τα πολιτικά δουλικά τους. Βεβαίως και επί του βαθύ μπλε περιτυλίγματος του ανοσιουργήματός τους θα έχουν κεντήσει προπαγανδιστικά τους εκτυφλωτικά χρυσούς αστέρες αναφοράς στην ασφάλεια της Ευρώπης. Και από ποιους υπονομεύεται αυτή; Από κάποια «ακραία»  στοιχεία τα οποία επιβουλεύονται την εσωτερική της συνοχή ανεξαρτήτως του αν ¨αυτά είναι"αιρετά!!!!". Ναι όπως το διαβάσετε. Ρίχνουν στον σκουπιδοφάγο του Ευρωπαϊκού νεροχύτη την λαϊκή βούληση!!! Μ’ ακόμη κι αν έτσι είναι, αλίμονο στον λαό εκείνο που εμπρός στην ανικανότητα των -ένστολων ή μη- υπόχρεων της προστασίας του, παραδίδει αμαχητί μέρος ή το όλον της ελευθερίας του για να προστατευτεί από τους προστάτες του. Τους νταβάδες της αγοράς τραπεζίτες ο επικεφαλής των οποίων βράβευσε εν χορδοίς και οργάνοις χθες στο Βερολίνο τον Πετέν πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς! 

Πρόκειται για το ίδιο απεχθές όργανο που πριν από δύο χρόνια επιχείρησε ανεπιτυχώς να περάσει το αντικομμουνιστικό μνημόνιο και που σήμερα επανέρχεται δριμύτερο προκειμένου να θωρακίσει το δίκαιο της αλητοελιτοκρατίας αφού αν ψηφιστεί θα ενσωματωθεί στον πυρήνα της νομοθεσίας όλων των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.  Η ανάγνωση μιας και μόνης παραγράφου αρκεί για να υψωθούν οι πόροι στο σώμα σας σαν πευκοβελόνες. «Προληπτικά και υπό το άλλοθι της «επικείμενης»(!!!) διασάλευσης της δημόσιας τάξης ( καταργούν ακόμη και βασικούς κανόνες δικαίου σύμφωνα με τους οποίους η πρόθεση δεν ενοχοποιείται ούτε και δικάζεται) δικαιολογούνται μέτρα που πλήττουν καίρια κατακτημένα δημοκρατικά δικαιώματα όπως η ελευθερία της έκφρασης και του συνεταιρίζεσθαι, τα οποία φθάνουν ως την διακοπή της χρηματοδότησης των ομάδων ή των κομμάτων που στοχοποιούνται.!!!! Μάλιστα κάνουν ειδική μνεία στα της χώρας μας τονίζοντας τα εξής:

«Τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει μια έξαρση ορισμένων μορφών εξτρεμισμού (!!!) στην Ευρώπη, οι οποίες επιδιώκουν στόχους που παραβαίνουν τα δημοκρατικά και ανθρώπινα δικαιώματα  τα οποία αποτελούν αξίες της Ευρώπης».Παραδέχονται ωστόσο πως όλα αυτά συνδέονται με «την τρέχουσα οικονομική κρίση και τις συνέπειές της σχετικά με τη φτώχεια και την ανεργία» αλλά: Ομολογούν κυνικά  ότι εκείνο που τους κόφτει είναι πως «στην παρούσα φάση θαμπορούσαν να επιδεινώσουν την αναβίωση των εξτρεμιστικών κινημάτων». Πιο συγκεκριμένα όπως γράφεται στην εισηγητική έκθεση: «Αναφερόμαστε, κυρίως, στο κίνημα κατά της παγκοσμιοποίησης (...) ή για διαδηλώσεις και αναταραχές που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια αρκετών εβδομάδων το 2009».

Πρόκειται για ένα τερατούργημα που αν δεν καταψηφιστεί και μάλιστα ηχηρά, το επόμενο βήμα θα τσακίζει το οικογενειακό άσυλο για να εισβάλουν αξημέρωτα τα ανθρωπόμορφα ρομπότ του Άκερμαν στα σπίτια μας και να μας σύρουν σε κάποιοΓκουαντάναμο υπό την ένοχη σιωπή του νομικού κόσμου της Γηραιάς Ηπείρου μηδέ εξαιρετέου και του ΔΣΑ. Του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών που ούτε δυο λέξεις καταδικαστικές δεν βρήκε τον χρόνο να αρθρώσει ως τα τώρα.. Άξιος ο μισθός τους..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου