Σελίδες

12 Οκτ 2010

ΛΙΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ όταν οι καταστάσεις το απαιτούν είναι πάντα ...απαραίτητος

ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΡΟΣ για τις δηλώσεις Γιούνκερ και το κατά πόσο η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη ...
Ολο το Σαββατοκύριακο έψαχναν τα ΜΜΕ τον πρωθυπουργό που ...το ομολόγησε...
Ομως αυτό είναι που τους έκανε εντύπωση από τις περίφημες δηλώσεις Γιούνκερ, που ποιος ξέρει τι του ήρθε και μίλησε;
Το ότι ομολόγησε ευθέως πως όλοι αυτοί οι μηχανισμοί ουδόλως νοιάζονται για «την οικονομία», τις «εθνικές οικονομίες» και την «ευρωπαϊκή οικονομία» αλλά για τα κέρδη των πολυεθνικών και μόνο, δεν το θεωρούν σημαντικό.
Γιατί ποιοι άλλοι κέρδιζαν από τις εξαγωγές στην Ελλάδα και ο Γιούνκερ δεν μπορούσε να μιλήσει, όπως λέει; Οι γερμανικές και γαλλικές πολυεθνικές φυσικά.
Κι όταν ομολογούν ότι αυτό το παιχνίδι παίζουν, τι να πούμε τότε για το περίφημο «Μνημόνιο» και την «οικονομική κρίση»; Οτι όλα σήμερα τα κάνουν για το καλό της οικονομίας;
Φυσικά και πάλι τις πολυεθνικές εξυπηρετούν και υπηρετούν πιστά. Μάλιστα ούτε καν «οδηγήθηκαν» στην λήψη αυτών των μέτρων ενάντια στους εργαζόμενους. Τα προαποφάσισαν όταν διαπίστωσαν ότι τα κέρδη τους δεν ήταν όσα ήθελαν. Και τώρα τα εφαρμόζουν.
ΛΙΓΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ όταν οι καταστάσεις το απαιτούν είναι πάντα ...απαραίτητος. Και φυσικά φρόντισε χθες το «Μέγκα» να αποκαταστήσει την έλλειψη...
Ετσι λοιπόν μάθαμε ότι τα μέτρα του μνημονίου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα και όλοι πρέπει να στηρίξουμε, να συναινέσουμε και όποιος μιλάει εναντίον τους δεν ξέρει τι λέει.
Προφανώς δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, άλλωστε ο πρώην πρωθυπουργός την δουλειά αυτή την έχει αναλάβει εργολαβικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου