Σελίδες

27 Ιουν 2012

Απάντηση του Ν. Μπογιόπουλου στους προβοκάτορες «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»


«Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ»: Προβοκάτορες στο τετράγωνο!

Οι άτιμες προβοκάτσιες που συνεχίζουν να συνδέουν τον υπογράφοντα με σάιτ τύπου «Νέα Σπορά» και με κείμενα τα οποία έχουν πάρει ήδη την απάντησή τους από τον «Ριζοσπάστη», συνεχίζονται.
Παρ' ότι από το περασμένο Σάββατο κατήγγειλα ως «προβοκάτορες» τους ιθύνοντες της ιστοσελίδας «Ενωση Οπαδών για την ΣΥσπείρωση της ΡΙΖοσπαστικής Αριστεράς» που διακινούν τις παραπάνω συκοφαντίες (σσ: οι ίδιοι αυτοσυστήνονται και ως «Ενωση Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ), οι «κύριοι» αυτοί επανήλθαν προσθέτοντας νέες βρωμιές, ισχυριζόμενοι μάλιστα - παρά την πεντακάθαρη διάψευσή μου - ότι τα προβοκατόρικά τους «δικαιώθηκαν»!

Βάζοντας τελεία (και παύλα) στη συνομιλία μου με αυτά τα ανώνυμα «κουκουλοειδή» έχω να πω τα εξής:
Οταν κάποιον τον αποκαλείς «προβοκάτορα» και εκείνος «ανοίγει ομπρέλα», «σκουπίζεται» και εξακολουθεί τις αθλιότητες, υποστηρίζοντας ότι «δικαιώθηκε» (!), τότε είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για «απλό» προβοκάτορα, αλλά για προβοκάτορα στο τετράγωνο!
Μήπως, τώρα, «κύριοι» της «Ενωσης Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ», συνεννοηθήκαμε;

12 σχόλια:

  1. Οι συντελεστές του συγκεκριμένου blog σαν σύγχρονοι Μανιαδάκηδες, είναι στην υπηρεσία της αλητείας και βρωμιάς του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ως απόγονοι του Γκέμπελς συνεχίζουν τον προβοκατόρικο και χαφιέδικο σκοπό τους με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ
    (προφανώς και με τις οδηγίες Λαλιώτη).
    Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για τον ρόλο των οπορτουνιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/12, 9:44 μ.μ.

      Από ό,τι φαίνεται, όχι μόνο δεν ντρέπονται, αλλά έχοντας πάρει ... φόρα, θα συνεχίσουν τις προβοκάτσιες και τις αντιΚΚΕ επιθέσεις τους.

      Έχουν στη διάθεσή τους ΟΛΑ τα κανάλια γι αυτό !

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/12, 2:51 π.μ.

    Οι αστειατορες της ΕΟΣ, αφου εγλυψαν τον αλαβανο και το ΜΑΑ δηθεν κριτικαροντας τον τσιπρα παλιοτερα, αφου το επαιξαν κομμουνισταραδες δηθεν διπλα στο ανεκδοτο που λεγεται ΚΟΕ, εδω και εναμιση τουλαχιστον χρονο αναπαραγουν ειτε παραγουν καθε λογης χυδαιοτητα, προβοκατσια και λασπη απεναντι στο ΚΚΕ, τα μελη , τους ΦΙΛΟΥΣ και οπαδους του.

    Η γελοιοτητα που λεγεται 'ΕΟΣ' πρεπει να τελειωνει και θα τελειωσει, αφου πρωτα αποκαλυφθουν τυχον (πολυ πιθανη υποθεση) διασυνδεση με την ηγεσια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποια τους παρεχει οχι μονο 'υλικο' αλλα και καθε ειδους διευκολυνσεις και ''συμπαρασταση' υλικη και πολιτικη.

    Ας τελειωνουμε λοιπον με τα ανεκδοτα συντομα ,και μην αποσπαμε την προσοχη μας απο τα σημαντικα.
    Ενας πρώην ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/7/12, 4:33 μ.μ.

      Νομίζετε μερικοί ότι είστε το κέντρο του κόσμου, εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ τη δεύτερη Κυριακή ενώ την πρώτη ΚΚΕ αλλά διαφωνώ με την επίθεση στον Σύριζα από τη μεριά του ΚΚΕ όταν έλεγε ότι να τον φοβάμαι γιατί θα με κοροιδέψει να μην τον εμπιστεύομαι, δηλαδή όπως λέει μια μαμά στην κόρη της για τον γκόμενο. Εμείς οι απλοί έχουμε ανάγκη από μια κυβέρνηση αριστερή για να υπερασπιστεί τα δίκια μας και αν δεν υπάρχει θα την βρούμε, με Σύριζα ή χωρίς με ΚΚΕ ή χωρίς. Αυτή είναι η αιτία της πτώσης του ΚΚΕ μην ψάχνεις αλλού. Το ήξερα και πριν τις εκλογές και το έλεγα σε αυτούς που δούλευαν στην προεκλογική εκστρατεία του ΚΚΕ εδώ στη Νέα Ιωνία που ζω. Το ίδιο το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ δεν το καταλάβαινε; Μάλλον όχι και γι αυτό πολλοί λένε (από εμάς όχι από τους άλλους) ότι κοιτάζουν μόνο μπροστά τους όχι μακριά και για πολλούς λόγους.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ "ανώνυμε" να σε καλωσορίσω στον ιστότοπο μου και να σου ευχηθώ ολόψυχα περαστικά για την επιλογή της ψήφου σου.
      Πρώτον σε άσχετη ανάρτηση ήρθες να μας πείς ότι εμείς είμαστε το κέντρο του κόσμου..., ερώτηση διάβασες το άρθρο του Ν. Μπογιούπουλου???
      Σίγουρα όχι, γιατί γι' αυτό δεν λές κουβέντα.
      Δεύτερο εμείς μιλάμε με πολιτική ορολογία και κάνουμε πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση, δεν μιλάμε ούτε για μαμάδες ούτε για γκόμενους.
      Τρίτον θα σε παρακαλέσω να μου πείς τι έχεις στο μυαλό σου όταν μιλάς για αριστερή κυβέρνηση, με πολιτικούς όρους και όχι με κουβένες περί "γκόμενου" και "να βρούμε τα δίκια μας".
      Να σου κάνω και μια παρατήρηση το δίκιο σου θα το βρείς όταν ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ , ΟΥΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΥΤΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
      Αλλά εσύ περιμένεις αραχτός στον καναπέ σου να σου λύσουν οι άλλοι τα προβλήματα, γι' αυτό και είσαι ΣΥΡΙΖΑ
      (τώρα τα παραμύθια ότι στις πρώτες εκλογές ψήφισες ΚΚΕ, άστα μην τα λές εδώ, δεν είμαστε τόσοι ηλήθιοι όσο εσύ νομίζεις)
      Τέταρτο τα μέλη του ΚΚΕ δεν δουλεύουν για την προεκλογική εκστρατεία, ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, αυτή η ορολογία που χρησιμοποιείς χαρακτηρίζει μέλη άλλων κομμάτων.
      Πέμπτο, Αγαπητέ δεν αποφασίζει το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, (είδες γιατί είσαι ένας άλλος προβοκάτορας του Συριζα), αλλά τα μέλη του στις κομματικές οργανώσεις.
      Επειδή τελευταία διάφοροι δήθεν κκεδες κυκλοφορούν και μας δίνουν συμβουλές, θα σε προκαλούσα να πάρεις θέση για το άρθρο του Μπογιόπουλου, για την λάσπη που προεκλογικά το κόμμα σου έριχνε στο ΚΚΕ, για τις μεθόδους γκεμπελισμού που χρησιμοποιεί, για τον πλαστό προβοκατόρικο λογαριασμό στο τουιτερ και άλλα πολλά.
      Βλέπεις εμείς του ΚΚΕ έχουμε πείρα απο προβοκάτορες και υποτιθέμενους πρώην ψηφοφόρους του ΚΚΕ.
      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΝΑΙ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/7/12, 9:56 μ.μ.

      Για νάχουμε το καλό ρώτημα ρε ανώνυμε , πεσμας και μας τι σ' έκανε να ψηφίσεις ΚΚΕ στις 6 Μάη και Συριζα στις 17 Ιούνη.
      Πέσμας και μας μήπως και αλλάξουμε γνωμη.

      Διαγραφή
    4. Ο ΦΙΛΟΣ "Ανώνυμος" του ΣΥΡΙΖΑ μας επισκεύτηκε για να μας εξομολογηθεί τι ψήφισε ατις 6 Μάη του 2012.
      Παρα πολύ καλά, ο ακατανόμαστος "ανώνυμος", τον Μάη ψήφισε ΚΚΕ και τον Ιούνη ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.
      Σ' αυτό δεν στέκεται καθόλου ούτε το αιτιολογεί, απλά κάνει την πολεμική του στο ΚΚΕ , απευθυνόμενος σε ηλίθιους, όπως ο ίδιος νομίζει, βέβαια κουβέντα για την ανάρτηση, η ανάρτηση αναφέρεται στην απάντηση του Ν. Μπογιόπουλου σε φασιστικά και προβοκατόρικα δημοσιεύματα του ιστολογίου της «Ενωσης Οπαδών της ΣΥΡΙΖΑ» , οπότε ο προλαλήσας είτε ως ο εκπρόσωπος αυτών των ασπόνδυλων, είτε αυτενεργών για την πολιτική υπόσταση του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε , όμως απάντησε για λογαριαμό του Συριζα γενικότερα , ύπουλα και με θρασύθειλο τρόπο..
      Εκανε παέμβαση στο blog για να αιτιολογήσει 'ολες τις φασιστικές επιθέσεις του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, που τυχαία, ο τυχαίος , ανώνυμος, τυχαίνει να είναι μέλος,,, πολλές τυχαίες συμπτωσεις,....
      Θα παρακαλούσα τον αγνό "ανώνυμο" να μας βοηθήσει και εμάς τους παραπλανημένους και να μας εξηγήσει αφου τον Μάη του 2012 ψήφισε ΚΚΕ , τι τόσο συγκλονιστικό μεσολάβησε και τον Ιούνη ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ???
      Μεγάλε αριστερέ ιδεολόγε περιμένω και εγώ να με βοηθήσεις, γιατί εσύ άλλαξες απο τον Μάη στον Ιούνη...
      Περιμένω και να ξέρεις θα ηθελα, να μου εξεγήσεις καλύτερα αυτή την πτώση που εκλογικά μεταξύ 6ης Μάη και 17ης Ιούνη παρουσίασε το ΚΚΕ και βέβαια το κόμμα σου ΕΠΩΦΕΛΕΙΘΗΚΕ.
      ΠΡΟΚΛΗΣΗ
      ΠΡΟΚΛΗΣΗ
      Καταθεστε τις προτασεις σας και τις απαντησεις σας , γιατι ο χαρακτηρισμος του στημένου προβοκάτορα που σας ταιριάζει θα λέγατε ότι εγω σας τον προσάπτω.

      Και ομως αυτή είναι η πραγματικότητα... γνωστοί , ¨γνωστοί" και γνώριμοι προβοκάτορες.............................

      Διαγραφή
    5. "Ανώνυμε" στο προηγούμενο σχόλιο έγραφα :

      Οι συντελεστές του συγκεκριμένου blog σαν σύγχρονοι Μανιαδάκηδες, είναι στην υπηρεσία της αλητείας και βρωμιάς του ΣΥΡΙΖΑ.
      Ως απόγονοι του Γκέμπελς συνεχίζουν τον προβοκατόρικο και χαφιέδικο σκοπό τους με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ
      (προφανώς και με τις οδηγίες Λαλιώτη).
      Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του για τον ρόλο των οπορτουνιστών...

      ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ???????
      ΠΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ...
      ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΤΑΥΤΙΖΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο bandiera rossa.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος3/7/12, 1:38 π.μ.

      ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΚΡΥΨΙΝΕ (ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ , ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ??), ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ , ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.
      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ, ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ...
      ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ,,,
      ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΥΜΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ?
      ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΕ?
      ΚΑΝΕΝΑΣ , ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΥΨΕΙΣ , ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΛΟ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΣ
      ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ """"ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ""""" ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ?????????
      ΣΕ ΡΩΤΑΩ , ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ???
      ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ, ΣΤΙΓΜΑ , ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΑΦΙΕΣ, ΕΛΑ ΡΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ..
      ΤΩΡΑ ΤΟΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ , ΡΕ ΧΑΦΙΕ ΕΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ...
      Ο ΘΥΜΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΕΚΙ...

      Διαγραφή
  3. Νεα ιωνία, ρε κοροιδα, ειναι ποτε δυνατο να ειναι οχαφιες απο Νεα Ιωνια και να το λεει και δημοσια?
    Αφελεια , παιδια αφελεια,
    Σας δουλευουν, εκτος αν αυτα δεν περναν εκει...
    Ρε θυμιο εσυ που είσαι και ξερεις τοσα πολλά?
    Ποιον ψαχνουμε και γιατί
    Αυριο θα ειναι συλλειφθείς.... συλλειφθεις........
    και ολοι εσεις στον καναπέ σας.......
    και όλοι οι υπόλογοι στον καναπέ...
    Και τότε θα παραμείνετε στον καναπέ λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.............
    ..................................................
    .........................
    αλλά και λόγω οικονομικού συστήματος...
    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/7/12, 2:40 μ.μ.

    Τα τσουτσέκια που μέχρι χθες χαριεντίζονταν στις "πλατείες" με τους γνωστούς "γνωστούς-αγνώστους" (αυτούς ντε που βγαίνουν από τις κλούβες των ΜΑΤ για να προβοκάρουν), τους γνωστούς τραμποκοχρυσαυγήτες, και ότι άλλο κακό συναπάντημα υπήρχε (εγκλωβίζοντας απλό κόσμο σ' αυτές τις διαδικασίες), σήμερα το παίζουν αναβαθμισμένοι με τους Κοτσακάδες, τους Ραυτοπουλαίους και το "μέγα" Λαλιώτη (και όλα τα "σκούπρα" του ΠΑΣΟΚ)!
    Είναι αυτοί που κάνουν "υπεύθυνη αντιπολίτευση", είναι αυτοί που ήθελαν να κυβερνήσουν στις 6 Μάη και όχι στις 17 Ιούνη!!! (σε χρόνο dt απάντησαν ότι και να τους δινόταν εντολή διακυβέρνησης θα την αρνιόταν), είναι αυτοί που ενώ κορόιδεψαν το λαό με καταγγελίες, καταργήσεις, επαναδιαπραγματεύσεις μνημονίων, σήμερα φτιάχνουν επιτροπάτα για να το ελέγχουν μπας και ξεφύγει κανένα μέτρο και δε παρθεί ενάντια στο λαό!!!
    Ο κατάλογος είναι μεγάλος και χρειαζόμαστε χρόνια για να γράψουμε για τις βρωμιές τους!!!

    ΥΓ Άκου ΣΥΡΙΖΑ! χα χα χα χα!!!!!!
    ΥΓ2 Θέλουν και να κυβερνήσουν! χα χα χα χα !!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΓ3 Πως λένε αλλιώς την οσφυοκαμψία; Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που επαναδιαπραγμάτευεται το μνημόνιο!!!
    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (Το έστειλα και στο αναφερόμενο blog της Ένωσης οπαδών ΣΥΡΙΖΑ, δεν ξέρω αν το αναρτήσουν)
    Έχω φύγει από το 1990 από το ΚΚΕ διαφωνώντας δημόσια με την απεμπόληση του στόχου εξόδου από την ΕΕ των τραπεζιτών στό πανάθλιο,πραξικοπηματικά επιβληθέν κοινό πόρισμα Κουναλάκη-Ανδρουλάκη (ιδρυτικό του ΣΥΝ.)Είμαι ανεξάρτητος αριστερός ενεργός πολίτης.Γράφω επώνυμα πάντα και θεωρώ γελοίους θρασύδειλους όσους χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να κάνουν "μαχητική"(!!!...) πολιτική αντιπαράθεση και μάλιστα χυδαία και παιδαριωδώς κουτσομπολίστικη-συκοφάντησης αγωνιστών σαν τον Μπογιόπουλο, με τον οποίο διαφωνώ σε διάφορα,αλλά τον σέβομαι και τον θεωρώ όπως χιλιάδες συμπολίτες πολύτιμο για το λαϊκό κίνημα.
    -Συμφωνώ απόλυτα με "Ανώνυμο" και "Άλκη" για το απαράδεκτο ήθος και ύφος των διαχειριστώ αυτού του blog.Σίγουρα δεν έχουν το ίδιο ήθος τα περισσότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΙ,ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, "ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ" ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΠΟΙΟΎΜΕΝΟΥ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ"ΚΑΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ(ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΤΗΝ ΔΟΣΙΛΟΓΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ,ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΕΝΩ ΑΕΡΟΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-Ε.Ε.ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΕ ΑΛΛΑ...) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!... ΟΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...
    Ντουντουλάκης Κώστας, Χανιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή