Σελίδες

25 Φεβ 2012

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Αλέκος "ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ"...


Αφού πριν 17 μήνες, μέσω indymedia ,προαναγγέλθηκε  η αποχώρηση του Αλέκου  Χαλβατζή από  το ΚΚΕ ,  θυμήθηκε  τώρα ο λεγάμενος, να δημοσιοποιήσει τις διαφωνίες του, "πιο συγκεκριμένες, αναλυτικές και "εμπεριστατωμενες".... ".
Φαίνεται πως κατάλαβε ότι  πήγε άπατη η πρώτη προσπάθεια του και έτσι επιχειρεί την δεύτερη... 
Προφανώς  "διδάχθηκε" πολλά  από την ιστορία των προγενέστερων "συντόφων" του στο   ΚΚΕ και ακολουθεί τα χνάρια τους, τα χνάρια  των "ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΔΩΝ" ...  
Ας ξεκινήσουμε  από τη δεκαετία του 1970, με τύπους σαν το Νίκο Δήμου,... συνεχίζουμαι στη δεκαετία του 1980 με τον Καζάκη, αργότερα με τον Κοτζιά, την Δαμανάκη, τον Ανδρουλάκη, τον Κωστόπουλο, τον Θεωνά, τον Κοψίδη, ...και φτάνουμε μέχρι τον Αλέκο Χαλβατζή. 
Σίγουρα ξέχασα πάρα πολλούς ,.... 
Όμως η ζωή τους έχει βάλει όλους στη θέση τους. 
ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ή στην αλιεία της ευρωπαικής ένωσης... ( η μαρία εκεί βρήκε την υγειά της , βέβαια μηχανικός είναι μονο ραδιοφωνικά ... κατά τα λοιπά ... ευρώμηχανικος (νεα ειδικότητα του ΤΕΕ ),  είδες αλέκο, όλα έχουν μία τιμή και εσύ  είσαι στο παιχνίδι, ΑΛΕΚΟ είσαι ένας που πουλήθηκες ακριβά,  εξαγόρασες την κομματική σου θητεία στο κόμμα, εξαγόρασες το όνομα του πατέρα σου, εξαγόρασες τις θυσίες και τους αγώνες του λαού, ΕΣΥ  ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ για να σε αποδεχτεί  το σύστημα "ΜΠΟΜΠΟΛΑ" & ΔΟΛ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ, (ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ ) ΜΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ...ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ - ΨΥΧΑΡΗ...
 ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ.
 Εμείς ζούμε την ανεργία, εμείς ζούμε την φτώχεια, εμείς ζούμε την απόγνωση, εμείς ζούμε την εξαθλίωση, αυτά για σένα είναι προφανώς άγνωστα...
 Εσύ προσπαθείς να εξαργυρώσεις τις "υπηρεσίες" σου στο ΚΚΕ με κάτι πιο προσοδοφόρο οικονομικά και ήδη σε προσέλαβε το μονοπώλιο "ΜΠΟΜΠΟΛΑ" ...ή το φασιστικό συγκρότημα λαμπράκη-ψυχάρη...
ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ... και πολλών άλλων ...
Θα  κάνω όμως και μία ουσιαστική ερώτηση, ποιός θα σε γνώριζε και θα σου έδινε σημασία αν δεν ήσουν ο γιός του Χαλβατζή??
Ποιός Μπόμπολας θα σε αναρτούσε στο "εθνος" αν δεν σε λέγανε χαλβατζή?
Ποιος ψυχάρης θα σου έκανε την "τιμη" να ασχοληθεί μαζί σου?
Αυτά τα σκέφτηκες ποτέ ή απλά προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στα διάφορα ΜΜΕ, (με χρηματική αμοιβή???),...  ασυνείδητα??? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ...
 Αν έχεις άλλη άποψη ευπρόσδεκτος σε ένα blog που δεν έχει καμμία γονική παροχή.........
ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ αλέκο,  την ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ δεν την κληρονομησα απο τον πατερα μου,... την απέκτησα στην ζωή, την απέκτησα στον χώρο δουλειάς ...

Θα σε χαϊδέψουν βέβαια τα αστικά  ΜΜΕ, όπως ήδη το κάνουν , θα αφρίσουν οι κάθε λογής  οπορτουνιστές , αλλά η ζωή θα προχωρήσει και η ιστορία θα σε προσπεράσει. 
Δεν είσαι τίποτα περισσότερο από έναν ακόμα πολέμιο του ΚΚΕ, σε απόλυτα διατεταγμένη  υπηρεσία (ενα ακόμα τσιράκι του συστήματος).
 Αναμενόμενο ήταν, όσο  θα γίνεται αποδεκτό το κόμμα σε ευρύτερες λαϊκές μάζες , 
όσο θα δυναμώνει το λαικό κίνημα, όσο θα δυναμώνει ποιοτικά και ποσοτικά το κόμμα της εργατικής τάξης, τόσο η αστική τάξη θα λυσσομανάει, και τα τσιράκια της, τρομάζοντας  θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον στόχο τους.
Βλέπετε απέτυχαν και με τις τελευταίες προβοκάτσιες της 48ωρης απεργίας και έβαλαν σε λειτουργία όλα τα  άλλα μέσα.... ακόμα και τον γραφικό Αλέκο ..., (Εθνος του Μπόμπολα... Βήμα του ΔΟΛ...) .
Θα σπάσουν όμως  για άλλη μία φορά  τα μούτρα τους... . 
ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/12, 12:02 π.μ.

    Σίγουρα το timingτης δημοσίευσης των απόψεων του υιού Χαλβατζή προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα.
    Πέρα απο κάποιες λεκτικές υπερβολές, κατά τα λοιπά εκφράζονται πολλές αλήθειες στην ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/12, 12:14 π.μ.

    υπερβολές ... η ανθρωποφαγία σε όποιον έχει διαφορετική άποψη δεν ταιριάζει σε πραγματικούς κομουνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς αναφέρεσαι στον Αλέκο Χαλβατζή για ανθρωποφαγία.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/2/12, 12:31 π.μ.

    http://antigeitonies.blogspot.com/2012/02/blog-post_4961.html#axzz1ncfywt3J
    και λίγο σοβαρότητα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ?
      ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ στην ανάρτηση που αναφέρεις?
      "Ανώνυμε" μπορείς να γίνεις πιό σαφής ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος28/2/12, 8:19 μ.μ.

      οχι το αντιθετο δυστυχως ειναι η μονη μεχρι στιγμης σοβαρη ανακοινωση που εχω διαβασει: ουτε θεωριες συνωμοσίας ουτε αριστεριστικες και δεξιες κακεντρεχειες!!
      Αν ηθελε πραγματι ο υιος χαλβατζης να κανει πολιτικη κριτικη δεν θ αναφερόταν σε λεπτομερερειες...γι αυτο το και το ΚΚΕμλ λεει οτι το κειμενο σε πολλα σημεια δεν ειναι πολιτικό!!!!
      Η ταξικη και πολιτικη συγκρουση μεσα σ ενα κομμα ειναι θεμιτη...δεν σταματαει η ταξικη μεσα στα κομμουνιστικα κομματα και τις οργανωσεις ποτε! αν σταματατουσε ποιος ο λογος να κανεις συνεδρια, συνδιασκέψεις κτλ κτλ;

      Και λεει και κατι πολυ διδακτικό και για οσους εχουν - ευτυχως οχι ολοι ακόμα- την οπαδικη αντιληψη μεσα στο ΚΚΕ


      " Ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός δεν είναι "μέσο πειθάρχησης" (όπως γράφτηκε σε σχόλια φιλοΚΚέδικων μπλοκ) των μελών ενός κομμουνιστικού κόμματος αλλά ο τρόπος λειτουργίας που εξασφαλίζει στα μέλη του την ουσιαστική συμμετοχή στις αποφάσεις και την υλοποίησή τους. Ο τρόπος λειτουργίας ενός κόμματος, ιδιαίτερα όταν θέλει να λέγεται κομμουνιστικό, έχει άμεσα σχέση με τις ιδεολογικές και πολιτικές του κατευθύνσεις, με το κατά πόσο εννοεί αυτά που λέει"

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/2/12, 9:52 π.μ.

    Τα λαθη στην πολιτικη στελεχων πληρωνονται. Ο Αλεκος πως βρεθηκε στο γραφειο της ΚΝΕ και στην ιδεολογικη επιτροπη της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε.? Ειμαστε κομμουνιστικο δηλαδη εργατικο κομμα και πρεπει να εχουμε πολιτικη αναδειξης εργατικων στελεχων και οχι βολεματα γονων...... Οι βολεμενοι με την πρωτη ευκαιρια πουλανε και την μανα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/2/12, 5:17 μ.μ.

      ΜΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΑΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΑΙ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος29/2/12, 2:40 μ.μ.

    Στην Ιστορία του Κόμματος γίναμε πολλές φορές μάρτυρες φαινομένων, όπου το ατομικό ήρθε πολλές φορές σε αντίθεση με το συλλογικό, με τη συλλογική σκέψη του Κόμματος.
    Ο σεβασμός και η υποταγή στη συλλογική σκέψη απαιτεί μια ανώτερη συνειδητή στάση. Στο Κόμμα μας είναι κυρίαρχη αυτή η στάση. Δε μιλάμε εδώ για μηχανιστική αποδοχή της γνώμης των πολλών, της πλειοψηφίας. Μιλάμε για κάτι πιο βαθύ και πιο ουσιαστικό. Για μια διαλεκτική σχέση του ατομικού με το συλλογικό ως αποτέλεσμα μιας συνδυασμένης λειτουργίας εσωκομματικής συζήτησης και δράσης. Ανόδου της ατομικής ευθύνης και συμβολής στην επεξεργασία της γραμμής, αλλά και στην υλοποίησή της. Μέσα εδώ συνυπάρχει το στοιχείο της συνεχούς κριτικής και αυτοκριτικής στάσης.
    Σχέση που διαπερνάται από την αντίληψη ότι το συμφέρον του Κόμματος είναι πάνω από όλα. Πάνω από πρόσωπα, προσωπικές φιλίες, συγγένειες. Οπου οι προσωπικές πράξεις, συμπεριφορές έχουν ως βασικό κριτήριο το συμφέρον του Κόμματος και υποτάσσονται σε αυτό συνειδητά. Οπου η δράση κάθε μέλους από όποιο πόστο έχει ως βασικό κριτήριο να προωθούνται τα συμφέροντα του Κόμματος. Είναι εκείνη η συνειδητή στάση που αναγνωρίζει το δεσμό με το Κόμμα ιερό, απαραβίαστο, μοναδικό, αποτέλεσμα της συλλογικής δράσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/3/12, 4:00 μ.μ.

    Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΧΑΛΒΑΤΖΗ :
    http://tasosnastos.blogspot.com/2012/02/blog-post_9779.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή