Σελίδες

29 Σεπ 2021

ΜΑΤ και Χρυσαυγίτες δουλεύουνε μαζί – Νέα επίθεση φασιστοειδών κουκουλοφόρων με αστυνομική κάλυψη


 Οι παρακρατικοί φασίστες ξαναχτυπούν με κρατική κάλυψη.

Σήμερα το πρωί μέλη της ΚΝΕ και των φοιτητικών συλλόγων του ΑΠΘ πραγματοποίησαν μαζική εξόρμηση έξω από το 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, καλώντας τους μαθητές να απομονώσουν τη σαπίλα του ντουνιά και να πάρουν μέρος στη σημερινή αντιφασιστική πορεία, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι ομάδες των νεοναζί λούφαξαν αρχικά στη γωνιά τους, βλέποντας πως δεν έχουν περιθώρια παρέμβασης.

Λίγο αργότερα όμως, το τάγμα εφόδου ανασυγκροτήθηκε με κρατική κάλυψη.

Φασίστες, λούμπεν και παρακρατικά στοιχεία του υποκόσμου, φόρεσαν τις κουκούλες τους και εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες και μολότοφ προς τους διαδηλωτές, εφορμώντας για άλλη μια φορά μέσα από το προαύλιο των σχολείων, εκθέτοντας τη διεύθυνση που νίπτει τας χείρας της -και αυτή τη φορά δεν έχει το άλλοθι του αιφνιδιασμού ή της άγνοιας, εκτός και αν θέλει να μας πείσει πως αυτά τα “μπουμπούκια” είναι μαθητές του σχολείου…

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις των φασιστών, χωρίς να παρέμβουν, ενώ όπως φαίνεται καθαρά στο τέλος του επόμενου βίντεο, αρχίζουν να ψεκάζουν με χημικά τους διαδηλωτές έξω από την αυλή του σχολείου, που δέχτηκαν την επίθεση από τα νεοναζί καθάρματα.

Κράτος και παρακράτος πηγαίνουν χέρι-χέρι και αποδεικνύουν τους οργανικούς τους δεσμούς. Οι φασίστες επιτίθενται σε φοιτητές -και όχι μόνο- επειδή αντιδρούν στο αίσχος της ΕΒΕ που πετάει χιλιάδες παιδιά έξω από το σχολείο. Και οι κρατικοί μηχανισμοί παρέχουν απόλυτη κάλυψη στους φασίστες, που παίζουν τον λαγό του συστήματος.

Κατιούσα


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/9/21, 11:01 π.μ.

    Το σημαντικό στη Σταυρούπολη είναι ότι υπήρχε συνεργασία φασιστών κ αστυνομίας, ανοχή του διευθυντή του σχολείου κ ξεκάθαρη δράση χούλιγκαν φασιστών. Το αν μέσα σε αυτό υπήρχαν κ μαθητές είναι δευτερεύον

    ΑπάντησηΔιαγραφή