Σελίδες

18 Ιουλ 2019

Ξεχείλησε ο ναζιστικός υπόνομος - Ο Φύσσας φταίει που τον δολοφόνησα, λέει ο αιμοσταγής χρυσαυγίτης

Το ναζιστόμουτρο ξέρασε και στη δίκη. Το στέλεχος της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Γιώργος Ρουπακιάς ούτε λίγο, ούτε πολύ έριξε στον Παύλο Φύσσα την …ευθύνη που τον δολοφόνησε. 

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα περιγράφοντας το περιστατικό και τα τα γεγονότα που προηγήθηκαν της στυγερής δολοφονίας Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013, ήταν για μια ακόμα φορά προκλητικός και εμετικός. 
Το ναζιστικό σπουπίδι έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί «έκανα μια απλή ανθρωποκτονία και την έκαναν θέμα επειδή είναι το πολιτικό από πίσω». Η αφαίρεση της ζωής ενός ανθρώπου. Μια στιγμή δολοφονία για το κάθαρμα Ρουπακιά είναι μια «απλή ανθρωποκτονία». 
Μάλιστα το κάθαρμα έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι έσκυψε ο Παύλος «και πήγε το μαχαίρι στην καρδιά» του…

Επιχείρησε επίσης να βγάλει από το κάδρο της δολοφονίας συγκατηγορουμένους του τους οποίους αρχικά είχε συνδέσει με το έγκλημα και ισχυρίστηκε πως ήταν απλός υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής «ούτε Μιχαλολιάκο ήξερα , ούτε Λαγό» υποστήριξε, αλλά δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιο λόγο ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την υπόθεση.
Ο Ρουπακιάς νωρίτερα περιέγραψε λεπτό προς λεπτό τις κινήσεις του τη νύχτα που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. «Πήγα στις πέντε το απόγευμα στα γραφεία. Μου λέει ο Πατέλης γύρω στις 8 παρά το βράδυ να πάω να πάρω κάτι τρικάκια από το Περιστέρι γιατί θα μιλούσε την Πέμπτη ο Μιχαλολιάκος. Εμείς ξέραμε ότι θα μιλήσει ο Λαγός μέχρι εκείνη την ώρα. Εγώ πήγα κάπου στην πλατεία Μπουρναζίου. Έμεινα εκεί περίπου 1,5 ώρα γιατί δεν τα είχε έτοιμα. Έφυγα γύρω στις 22.30» ανάφερε χωρίς να μπορεί όμως να πει σε ποιο τυπογραφείο πήγε το επίμαχο απόγευμα.
Ο Ρουπακιάς συνέχισε: «Φτάσαμε στο Κοράλλι την καφετέρια. Βλέπω τον Παύλο Φύσσα και καμία εικοσαριά άτομα. Είχε τελειώσει ο αγώνας και δεν ξέρω αν ήταν παρέα του όλοι αυτοί ή απλώς τελείωσε ο αγώνας. Ηταν όλοι σταματημένοι μπροστά από την καφετέρια. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», περιέγραψε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας πως δεν τον ήξερε καθόλου μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Αυτή του η φραση εξόργισε τον πατέρα του Παύλου Φύσσα που φώναξε «είσαι ψεύτης!» από το σημείο που καθόταν.
Ρουπακιάς: «Έπεσε και τον πέτυχα στην καρδιά»…
Συνεχίζοντας ο Ρουπακιάς ισχυρίστηκε: «Στο αυτοκίνητο είχα ένα μαχαίρι. Και άνοιξα την πόρτα. Αν δεν είχα το μαχαίρι θα άνοιγα να φύγω πεζός. Θα ήταν η τελευταία λύση γιατί θα με έφταναν. Είχα το μαχαίρι. Βγαίνω έξω, κάνω ένα βήμα στο πεζοδρόμιο κι αρχίζει να με χτυπάει με γροθιές. Κρατώντας το μαχαίρι έκανα τα χέρια μου προς τα πάνω για να προστατευθώ. Ήταν πιο ψηλός από εμένα. Τα σήκωσα για να προστατέψω το κεφάλι μου. Του έριξα στα πόδια για να κάνει πίσω. Όπως πήγα για τη δεύτερη είχε πέσει και τον
πέτυχα στην καρδιά.
Πρόεδρος: Ο Ιατροδικαστής βρήκε χτυπήματα; Έχετε δει την έκθεση;
Κατηγορούμενος: Έχω μαλακό τριχωτό κεφαλής και μου βρήκε κάποιες εκδορές. Στην έκθεση δεν αναφέρεται τίποτα.
Π: Η διαφορά ύψους με τον Φύσσα ποια ήταν;
Κ: Ένα κεφάλι περίπου…
Π: Την πρώτη φορά που τον χτυπήσατε;
Κ: Στο πόδι 
Π: Όταν σκοπός κάποιου δεν είναι να σκοτώσει, επιλέγει μέρη που δεν είναι ζωτικά και τον αποδυναμώνει. Η συνέχεια γιατί χρειαζόταν;
Κ: Δεν έχω απασχολήσει ποτέ εγώ. Ούτε γήπεδο ούτε πουθενά. Το μόνο που θέλεις εκείνη την ώρα είναι να φύγεις από το χέρια του.
Π: Τα χέρια ενός ανθρώπου που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν σας έχει καταφέρει πλήγμα.
Κ: Ούτε να τον τραυματίσω ήθελα.
Π: Βρέθηκαν χτυπήματα στο θώρακα κι την καρδιά
Κ: Όταν σε βαράει ο άλλος κι είσαι σκυμμένος, πάνω στην ταραχή και την τρέλα δεν καταλαβαίνεις. Την ώρα που τρως ξύλο…
Π: Ναι που ξύλο βέβαια δεν προκύπτει 

Κ: Έχει γίνει μια απλή ανθρωποκτονία και… το έκαναν 
Π: Δεν μπορείτε ΠΟΤΕ να λέτε απλή ανθρωποκτονία.
«Σήμερα μας λέτε ότι φταίει ο Παύλος που έσκυψε και πήγε το μαχαίρι στην καρδιά; Γιατί  αυτό μας λέτε» παρατήρησε  η πάρεδρος και ο Ρουπακιάς προκαλώντας είπε: «Έτσι έγιναν τα πράγματα».
Αυτά ισχυρίστηκε ο εγκληματίας Ρουπακιάς, μέλος και στέλεχος της ναζιστικής συμμορίας που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.  

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/7/19, 8:17 μ.μ.

    Έτσι γαλουχούνται οι φασίστες κι ας μη γελιόμαστε. “Ο,τι κινείται σφάζεται”! Η ανθρώπινη ζωή για αυτούς δεν έχει αξία, αν ο αρχηγός δώσει το πρόταγμα εσύ σκοτώνεις.

    Μια απλή ανθρωποκτονία ήταν η αφαίρεση της ζωής του Παύλου, έτσι ελαφρά τη καρδία, με την βαθύτατη τότε πίστη από πλευράς του κατηγορουμένου και των συν αυτώ, ότι θα περάσει στα ψιλά, θα καλυφθεί και θα συνεχίσει τη δράση η οργάνωση όπως ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή