Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

''ΤΟ ΝΙ - ΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ'' !!!– Σποτ για γέλια και για κλάματα (VIDEO)

Μπορεί ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας Νίκος Νικολόπουλος να βρίσκεται στα μαχαίρια με τον παλιό αρχηγό τους στους ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, φαίνεται όμως πως υιοθέτησε άψογα την αισθητική των σποτ του, κυρίως εκείνα με το “μικρό Αλέξη”.
Στο ίδιο αυτό μήκος κύματος αποφάσισε λοιπόν να γυρίσει και το δικό του σποτ για την αναγγελλία της δημοτικής του παράταξης “Νέα Πάτρα”. 
Η σκηνή είναι γυρισμένη σε μαιευτήριο, με επισκέπτες να έρχονται για επίσκεψη στο νεογέννητο. Μια γυναικεία φωνή ακούγεται να ρωτά σε άπταιστη πατρινή προφορά αν “ήρθε το νινί”, την ώρα που ο Νίκος Νικολόπουλος εμφανίζεται στην πόρτα με τον ενθουσιασμό στο βλέμμα και μια λεζάντα μας πληροφορεί ότι όπου “νινί” πρέπει να καταλαβαίνουμε το γνωστό ακροδεξιό, ομοφοβικό δήμαρχο.

Στη συνέχεια, το “νινί” μας πληροφορεί: “Επιτέλους, γεννήθηκε η νέα δημοτική παράταξη και το όνομα αυτής Νέα Πάτρα”. 
Το νινί δηλαδή ήταν κατά βάση η δημοτική παράταξη, την οποία όμως ο Νικολόπουλος επέλεξε να ταυτίσει με τον εαυτό του, γιατί αυτά τα συλλογικά και τα απρόσωπα είναι ίδιον των κομμουνιστών τους οποίους έχει κάνει τάμα να διώξει από το δήμο της Πάτρας.
Το καλύτερο έμεινε για το τέλος, όπου το σποτ μας καλούσε να παραβρεθούμε στην προχθεσινή συγκέντρωση ανακοίνωσης της παράταξης, πού αλλού; Μα σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, που νοείται μάλλον ως ένα πολύ ανατολικό προάστιο της Πάτρας. Από εκεί εξήγγειλε πάντως ότι ως το Μάη “θα έχει γυρίσει την Πάτρα 50 φορές”, στην 51η θα κολλήσουμε;
Ο Νι(κ). Νι(κ). μπορεί να ευελπιστεί στο δικό του (τιρι)νινί στις επερχόμενες εκλογές, ο πατρινός λαός όμως, που “δεν είναι νινί ακόμα” κι έχει πείρα από δημοτικές αρχές σαν του Νικολόπουλου, δεν πρόκειται να υιοθετήσει το βρέφος του αντικομμουνισμού, όσες φρέσκες μάσκες και να βάζει στο γερασμένο του πρόσωπο.
Ως εμπορικό λιμάνι η Πάτρα με ηγέτη το Νι Νι εχει το potential να κάνει πραγματικότητα το ακόλουθο άσμα, δείγμα υψηλού πολιτισμικού και πολιτικού επιπέδου... ανάλογο του μινάρα... Νι(κ). Νι(κ).... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου