Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Παφίλης προς τον φασίστα Βελόπουλο: “Μόνο αν πουλάς επιστολές του Ιησού μπορεί να λες τέτοιες γελοιότητες” - VIDEO

Τις ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων που η πολιτική τους είναι πλήρως στοιχισμένη και δεμένη με τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και ΕΕ και με βάση αυτή την κατεύθυνση αποφασίζονται τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας ικανοποιώντας στο μεγαλύτερο μέρος τα συμφέροντα της λυκοσυμμαχίας και όχι τις αμυντικές ανάγκες της χώρας, επισήμανε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Καυστικός ήταν και στον αντικομμουνιστικό οχετό του φασίστα Βελόπουλου, ο οποίος πιστός στην αποστολή του να αντικαταστήσει τη Χρυσή Αυγή σε μια πιο “αναίμακτη” εκδοχή, επιδόθηκε για μια ακόμη φορά σε ένα κρεσέντο αντισοβιετισμού και αντικομμουνισμού από βήματος βουλής, προπαγανδίζοντας παράλληλα τη θεωρία των δύο άκρων. 
Ο γνωστός τηλεπλασιέ και λαδέμπορας λοιπόν μεταξύ άλλων, αφού προανήγγειλε πομπωδώς “μεγάλες αποκαλύψεις” για το ΚΚΕ, ισχυρίστηκε ότι “μόνο το ΚΚΕ και η ΧΑ” δεν υπερψήφισαν στην ευρωβουλή το χυδαίο ψήφισμα εξίσωσης ναζισμού – κομμουνισμού, που επέρριπτε τη βασική ευθύνη για το Β’ Παγκόσμιο στην ΕΣΣΔ.
Σε αυτή τη χυδαία διαστρέβλωση, που δεν ισχύει ούτε καν τυπικά, καθώς οι περισσότεροι Έλληνες ευρωβουλευτές είτε καταψήφισαν, είτε απείχαν από την ψηφοφορία, ενώ ο υπόδικος ευρωβουλευτής και πρώην μέλος της ΧΑ Γιάννης Λαγός, ψήφισε λευκό στην πραγματικότητα. Το λόγο γι’ αυτό μάλιστα ανέδειξε με γλαφυρό τρόπο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, βάζοντας στη θέση του τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, που πολύ βολικά για εκείνον, είχε αποχωρήσει ήδη από την αίθουσα: "Οι χρυσαυγίτες δεν ψήφισαν υπέρ, όπως έκανε ο ευρωβουλευτής του μορφώματος Βελόπουλου, επειδή θα ήθελε το ψήφισμα “να πήγαινε πιο πέρα, να έλεγε ότι ο Χίτλερ και τα Ες-Ες ήταν ευεργέτες της ανθρωπότητας”, τόνισε ο βουλευτής. “Αυτές τις γελοιότητες, μόνο άμα πουλάς επιστολές του Ιησού μπορείς να τις λες και στη βουλή για να χτυπήσεις το ΚΚΕ”, επισήμανε στο πιο χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της απάντησης.

Εξίσου καυστικός ήταν και ως προς το παραλήρημα Βελόπουλου για τα “κολχόζ”, κάνοντας λόγο για “ξαναζεσταμένο, ξινισμένο και δηλητηριώδες φαγητό”, όπως έχει “το αποδεικνύει η ζωή η ίδια, πού κατάντησαν οι Ρώσοι σήμερα και πώς ζούσαν τότε”.

Αξίζει να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρέμβαση, που στη συνέχεια στράφηκε γύρω από τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας, και πώς αυτά υποτάσσονται στους επικίνδυνους για τους λαούς νατοϊκούς σχεδιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου