Σελίδες

11 Νοε 2019

Μεταναστευτικό και ανιστόρητος ψεδοπατριωτισμός

Ελληνική λεβεντιά...
Μια απάντηση στις νέες επιθέσεις κατά προσφύγων και μεταναστών.

Το έλλειμμα πολιτικής γνώσης και ιστορίας, οδηγεί πολλές φορές τους ανθρώπους να νομίζουν πως είναι περιούσια φυλή της Γης και αυτή έχει μόνο το δικό τους πρόβλημα…

Το πρόβλημα με τους… «λαθρο-μετανάστες» είναι ευθέως ανάλογο με τους λαθρο-βομβαρδιστές τους! 

Πάνω από 1 τρισεκ. δολάρια οι αμυντικές δαπάνες των χωρών που βομβαρδίζουν, κατέχουν και ληστεύουν τις χώρες της Μ. Ανατολής και της Αφρικής. Αν αποφάσιζαν να διαθέσουν το 1/5 από αυτά, για ανοικοδόμηση όσων βομβάρδισαν και όσων τους στέρησαν το ψωμί και το νερό, ταχύτατα θα αντιστρέφονταν το ρεύμα και μέχρι και Έλληνες θα πήγαιναν κατά κει. Μη ξεχνάμε τα μεγάλα έργα Ελληνικών εταιρειών εκεί ούτε ότι ολόκληρες παροικίες Ελλήνων δημιουργήθηκαν σε αυτές τις χώρες, όταν άρχισαν να απελευθερώνονται από τη σκλαβιά…  δεν έχει σημασία πως πήγαν, σημασία έχει ότι πήγαν ενώ από εκεί δεν έρχονταν!

Πώς τώρα ανατράπηκαν οι ροές; Ποιος καταστρέφει και ληστεύει αυτές τις χώρες; Πως είναι δυνατόν η μεγαλύτερη πληθυσμιακά χώρα της Μαύρης Ηπείρου (Νιγηρία), έβδομη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός χώρα του κόσμου, να έχει τους φτωχότερους κατοίκους που για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί, φτάνουν να πνίγονται και να γίνονται δούλοι αυτών που κάποτε ήταν αποικιοκράτες τους; Αν η ληστεία του πλούτου από τους ιμπεριαλιστές λαθρο χριστιανούς του αίματος, διακοπεί, νομίζετε ότι θα γίνονται λαθρο-μετανάστες κρατούμενοι σε κέντρα χοτ-σποτ, Λαμπεντούζες κλπ; Γιατί δεν το έκαναν ποτέ άλλοτε; Εσείς θα το κάνατε; 

Γιατί δεν έρχονταν μετανάστες από τη Μ. Ανατολή πριν 20 και 30 χρόνια; Τώρα ξύπνησαν τα… υποχθόνια «σχέδια» άλωσης της Ελλάδας; 

Αυτοί οι μουσουλμανικοί λαοί φιλοξενούν στις χώρες τους, αιώνες και αιώνες, 4 ορθόδοξα Πατριαρχεία που σχεδόν ορίζονται από την Ελλάδα, μονές και εκκλησίες ορθόδοξες και Ιεροί Τόποι και δεν σκέφτηκαν να τα ξεριζώσουν, πως είναι δυνατόν εμείς να παριστάνουμε τους ιδεολογικούς - θρησκευτικούς δικαστές στους ξεριζωμένους; 

Και ιστορικά το Ισλάμ (πέρα από τις αιματηρές του πλευρές του, ακριβώς όπως και όλοι οι ευρωπαίοι αποικιοκράτες), γιατί κάνουμε πως δεν ξέρουμε ότι διέσωσε μεγάλο μέρος του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού (ρωτήστε και τους Ισπανούς ιστορικούς…) όταν τα χριστιανικά στίφη εφορμούσαν για να κατεδαφίσουν και να κάψουν κάθε τι αρχαίο; Τόσο πίσω είστε; 

Ούτε καν γνωρίζετε ότι στην ισλαμική Οθωμανική Αυτοκρατορία οι Έλληνες… «δούλοι»(!) (άρχουσα τάξη ανεξαρτήτως θρησκείας, μαζί με τους άρχοντες Μωαμεθανούς) μεγαλούργησαν, πλούτισαν, εκμεταλλεύονταν απλούς μουσουλμάνους, έκαναν στόλους, εμπόρια, τράπεζες, τσιφλίκια, εργοστάσια, παλάτια σαν αυτά που θρηνείτε στη Σμύρνη, ότι γινόταν υπουργοί και πρωθυπουργοί της Πύλης, ότι  το διπλωματικό σώμα το είχαν σχεδόν οι Έλληνες! Ούτε καν μας λέτε πώς οι «σκλάβοι» τα είχαν όλα αυτά και  μας λέτε μόνο τον θρήνο. Ούτε ξέρετε ότι τα έχασαν όταν η Τουρκία έγινε κοσμικό εθνικό κράτος και η Ελλάδα εισέβαλε στη Μ. Ασία, κατ εντολή των αγγλογάλλων,  για τα πετρέλαια της Μοσούλης. Κι όταν τα εξασφάλισαν αυτά οι «Σύμμαχοι» με τον Κεμάλ, άφησαν τους Έλληνες να τους σφάξουν και να τους κάψουν. Ποιος να έφταιγε άραγε, οι παππούδες των σημερινών ισλαμιστών; Ανιστόρητοι!

Και πως σήμερα ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι του Ισλάμ πρώτοι πέφτουν στις μάχες κατά του εξτρεμιστικού ισλαμισμού για να μη μπορέσει να κυριαρχήσει και να πλημυρίσει με αίμα Άραβες και Ευρωπαίους; Οι «πολιτισμένοι» ιμπεριαλιστές ξέρουν μόνο να βομβαρδίζουν, να καταστρέφουν και να ληστεύουν οικονομίες και λαούς, αλλά τη μάχη κάτω που είναι η κυρίαρχη, τη δίνουν πάντα στρατιώτες μουσουλμάνοι, ίσως παιδιά των προσφύγων και μεταναστών. Αυτά τα ξεχνάμε και νομίζουμε πως μόνο η Ελλάδα υπάρχει στον κόσμο και κινδυνεύει! 

Δεν άκουσα κανένα ευχαριστώ για τους πεσόντες μουσουλμάνους στον πόλεμο κατά της ISIS και του ισλαμικού εξτρεμισμού που εξοπλίζεται με τα τελειότερα όπλα του πολέμου… καλά μη ψάχνεται πως τα παίρνουν, αυτοί που τους βομβαρδίζουν τους τα πουλάν για να κάνουν την αναταραχή και να έχουν λόγους οι ιμπεριαλιστές να παραστήσουν τους σωτήρες ελευθερωτές και τους νόμιμους ληστές των πετρελαίων τους! Όμως οι λαοί εκεί χύνουν το αίμα τους, όχι οι Αμερικανοί. 

Και μετά βρίζουμε που τα υπολείμματα, θύματα της πείνας και της αιματοχυσίας που προκαλούν οι ιμπεριαλιστές, έρχονται «λαθραία». Παριστάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι το νόμιμο διαβατήριό τους είναι ή ίδια η ζωή που την παίζουν - κορώνα γράμματα κάθε  μέρα. Σχεδόν κάθε μέρα λένε κατάμουτρα στους διώκτες τους: σκοτώστε μας αλλά δεν έχουμε άλλο δρόμο από τον θάνατο ή τη φυγή. Κι ούτε καν σας ενδιαφέρει που η Ελλάδα σαν γρανάζι στον ενιαίο επιθετικό ιμπεριαλιστικό μηχανισμό, συμμετέχει με υποστηρικτικό μηχανισμό από τις βάσεις και με στρατούς και πλοία στην κατοχή, στους βομβαρδισμούς, στην καταστροφή και καταλήστευση αυτών των χωρών.

Όσο για τους «ευγενείς» μετανάστες που έχουν λεφτά και πληρώνουν, και βαρεθήκαμε ν’ ακούμε ότι όλοι έχουν μάτσο τα λεφτά(!), αυτοί είναι ελάχιστοι. Όσοι δε από αυτούς έχουν αρκετά, γίνονται νομίμως ακόμη και πολίτες της χώρας (ρωτήστε και την Νταϊάνα με τον Λαφαγιέτ της, εκεί που είναι… ) αρκεί να είναι «επενδυτές»! Αυτοί δεν σας πειράζουν ε;;;. και οι «μεσαίοι» που είναι επιστήμονες και γίνονται ανάρπαστοι από τις πολυεθνικές, ούτε αυτοί σας πειράζουν ε;;;  – Και ευκόλως ξεχάσατε ότι οι ξένοι που «δεν θέλουν κανένα μετανάστη» λήστεψαν και το επιστημονικό δυναμικό της Ελλάδας! 

Στο τέλος κολλάτε στα φτωχά θύματα και πουλάτε πάνω στα ταλαιπωρημένα κορμιά τους Ελληναράδικο ψευδοπατριωτισμό! Στους αδύναμους! Στα θύματα της πείνας και των βομβαρδισμών! Κι ούτε λέξη για τους ιμπεριαλιστές βομβαρδιστές και ληστές τους!

Ξευτίλες, στον οπορτουνισμό σας, όσοι «λάθρο» ή νόμιμοι μυρίζουν χρήμα τους θαυμάζετε και σας ευωδιάζουν τα δολάριά τους, όσοι μυρίζουν ιδρώτα τους μισείτε και σας τρομάζουν οι μυρωδιές τους! Αυτοί είστε και καμιά πατρίδα δεν σας ενδιαφέρει.

Ντροπή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου