Σελίδες

7 Οκτ 2019

«Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο…»

Άρχισαν, λοιπόν, τα «όργανα». Ποια «όργανα»; Μα, τα «όργανα της τάξεως», βεβαίως. 
Εκείνοι που ποτέ δεν ενοχλήθηκαν όταν τα «όργανα της τάξεως» τραυμάτιζαν διαδηλωτές, έριχναν χημικά σε ηλικιωμένους, τώρα έχουν βγει «σεργιάνι» και στο διαδίκτυο δίνουν τα στοιχεία διαδηλωτών, για να αναλάβει το κράτος να τους «τακτοποιήσει». 
Έχουν «σοκαριστεί» από τις προχθεσινές εικόνες στο άγαλμα του Τρούμαν όταν οι κατασταλτικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε μια αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση. 
Δείχνουν με το δάχτυλο κι επικηρύσσουν με αμοιβή ανθρώπους που φανερά και χωρίς να έχουν να κρύψουν τίποτα διαδήλωσαν ενάντια στην σύγχρονη αμερικονοκρατία στη χώρα, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μ. Πομπέο.


Δείχνουν με το δάχτυλο διαδηλωτές που δέχθηκαν επίθεση από πάνοπλους αστυνομικούς, με πλήρη εξοπλισμό και, ναι, επιδίωξαν να μην είναι στον κατάλογο των τραυματισμένων από τα «όργανα» της τάξης, περιφρουρώντας την κινητοποίηση τους. 



Είναι όλοι αυτοί, της ίδιας κατηγορίας, που… δάκρυσαν για την «ταλαιπωρία» που υπέστη το άγαλμα του αγαπημένου τους Τρούμαν, περιμένοντας προφανώς συγχαρητήρια από την πρεσβεία (μια είναι η Πρεσβεία στην Ελλάδα γι’ αυτούς…) για την προσφορά τους. 
Με και χωρίς διαδικτυακές «κουκούλες» (στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφίλ με ψευδώνυμα δίνουν και απαιτούν ονόματα), δείχνουν τους διαδηλωτές σαν «εγκληματίες» απαιτώντας άμεσες συλλήψεις και παραδειγματική καταδίκη τους. 
Εάν υπάρχει ένας τίτλος για αυτό που εξελίσσεται δεν είναι άλλος από τον στίχο του Θανάση Παπακωνσταντίνου: 
«Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο, αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/19, 6:36 μ.μ.

    Τρεις λίρες το κεφάλι, όπως διάβαζα πρόσφατα, πήρε ο δοσίλογος Δαλιάνης για να καταδώσει την ομάδα του Κώστα Περρίκου, που οργάνωσε και ανατίναξε την έδρα της προδοτικής οργάνωσης ΕΣΠΟ, στην Αθηνα το 1942...

    Δυο χιλιαρικάκια επικήρυξαν τα σύγχρονα φασιστόμουτρα τον προχτεσινό λεβέντη του ΠΑΜΕ, που έδωσε ένα μαθηματάκι λαϊκής αντιβίας στα ΜΑΤατζιδικα ζόμπι...

    Αnd the winner is Κωσταντίνος Μπογδάνος... Πρωί- πρωί έσπευσε να δώσει τα στοιχεία του Παμιτη διαδηλωτή, μη και τον προλάβει κάποιος άλλος...

    Αντε και σε κακή μεριά Μπογδανάκι....

    Αν και φτηνός, όπως σε όλα σου... Δυο- τρεις ντενεκέδες λάδι θα μπορούσες να παζαρέψει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/19, 7:01 μ.μ.

    Είδαμε χωροφύλακες να λιντσάρουν τον Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος πέθανε κατά την ώρα του λιντσαρίσματός και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα της δήθεν έρευνας που διεξάγουν χωροφύλακες και δικαστές. Αντ’ αυτού ο χαφιές Κωνσταντίνος Μπογδάνος, πολιτικός απόγονος των ταγματασφαλιτών και των γερμανοφορεμένων της κατοχής, φώναξε σε εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού το όνομα διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που κλώτσησε έναν χωροφύλακα, ο οποίος χωροφύλακας μπορεί να είναι και ένας από τους δολοφόνους του Ζακ Κωστόπουλου, αφού κανένας δεν μας λέει ποιοι ήταν οι χωροφύλακες που λίντσαραν τον Ζακ και κανένας δεν τους παραπέμπει σε δίκη. Το έργο του ρουφιάνου του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σιγόνταρε ένας χωροφύλακας συνδικαλιστής του αστυνομικού συνδικαλισμού που θεωρεί καθήκον του να υπερασπίζει όλες τις αθλιότητες του κράτους και των δυνάμεων καταστολής σε βάρος όσων αντιδρούν στις βαρβαρότητες. Ο Μπογδάνος δεν περιορίστηκε στο όνομα του διαδηλωτή αλλά είπε πως κατάγεται από τη Βόρειο Ήπειρο και ότι είναι μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Ο ρουφιάνος λοιπόν Κωνσταντίνος Μπογδάνος, από τον οποίο η ΕΣΗΕΑ πρέπει να αφαιρέσει την ιδιότητα του δημοσιογράφου αν αυτός έχει τέτοια ιδιότητα, μαζί με τον χωροφύλακα συνδικαλιστή που σιγόνταρε το έργο της ρουφιανιάς, αντί να μας λένε μ@λ@κίες για έναν διαδηλωτή ο οποίος αντιμετώπιζε μια ακόμα βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ, να μας πούνε εδώ και τώρα τα ονόματα των τραμπούκων χωροφυλάκων που λίντσαραν τον Ζακ Κωστόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή