Σελίδες

12 Ιουλ 2019

H ΠΑΣΟΚοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία...

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να μπει ο ΣΥΡΙΖΑ στο καθεστώς της «αποτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος» και του μετασχηματισμού που ήδη έχει εξαγγείλει ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας και εμφανίστηκαν οι … λαγοί της ολοκλήρωσης της «ΠΑΣΟΚκοποίησης».
Πρώτη η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερψηφίσει την νομοθετική πρόταση που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία για την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και μάλιστα στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» πρέπει «να κάνουμε αυτά που θέλει ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία και όχι αυτά που θέλουν ελάχιστες μειοψηφίες».

Πρόσθεσε μάλιστα πως  «δεν είναι δυνατόν εν έτει 2020 μια αριστερή κυβέρνηση να μην έχει καταργήσει το άσυλο και να παραδίδει το αίτημα ασφάλειας που ζητούν όλοι οι πολίτες στη Δεξιά και τον αυταρχισμό».
Να σας θυμίσουμε ότι η Θεοδώρα Τζάκρη εκλέχθηκε για πρώτη φορά το 2004 με το ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα ενώ ήταν υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου το 2009. Επανεξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2015.
Να υποθέσουμε πώς κάτι ήξερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν στην τελευταία προεκλογική του συνέντευξη δήλωσε πως δεν αναμένει ιδιαίτερες αντιδράσεις από την πανεπιστημιακή κοινότητα στην κατάργηση του ασύλου αφού «αυτό το αίτημα είναι ώριμο στην κοινωνία»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου