Σελίδες

8 Απρ 2019

«Νόθοι, φασίστες, μπράβοι, εργοδότες με καριέρες, να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες!» (VIDEO)

Σε ένα χώρο - φρούριο με 3 ζώνες face control από άσχετους με το εργατικό κίνημα ανθρώπους, με κλειδαμπαρωμένες τις αίθουσες, που είχαν κλειστεί για να γίνουν οι εκλογές, που ήταν και το μόνο που τους ενδιέφερε, με μπράβους να τους φυλάνε εντός και εκτός ξενοδοχείου, με ασφαλίτες να περιφέρονται στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ επιχείρησε εκ νέου να κάνει συνέδριο όσο το δυνατόν πιο μακριά από τους εργαζόμενους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η πρόταση-επιβολή από τη συνδικαλιστική μαφία, να μην υπάρχει δημοσιογραφική κάλυψη στο συνέδριο και οι δημοσιογράφοι να πεταχτούν εκτός, είναι ενδεικτική για το τι ακριβώς προετοίμαζαν να κάνουν...
Το παραπάνω σχέδιό τους, τους έμεινε στα χαρτιά για μια ακόμα φορά! Εκλεγμένοι συνδικαλιστές και αντιπρόσωποι στο συνέδριο της ΓΣΕΕ απ' όλη τη χώρα, τους έκαναν κατανοητό πως οι παραπάνω αθλιότητες δεν θα περάσουν! Οι θεατρινισμοί, τα ψέματα και οι συκοφαντίες της συνδικαλιστικής μαφίας μέσω των πληρωμένων διαφημίσεων στο διαδίκτυο, δεν μπορούν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια! Αλήθεια που τη γνωρίζουν σε κάθε χώρο δουλειάς οι εργαζόμενοι, γύρω από την αόρατη, ξεπουλημένη και πλήρως απαξιωμένη ηγεσία της ΓΣΕΕ, που λειτουργεί με πρακτικές και όρους μαφίας! Οι εργοδότες, η νοθεία και τα ανύπαρκτα συνδικάτα δεν έχουν θέση στο εργατικό - συνδικαλιστικό κίνημα!
Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία!
Το σύνθημα «σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών» να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου