Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: αμερικανοΝΑΤΟικός πρωταθλητής... της πιο δολοφονικής μηχανής που γνώρισε η ανθρωπότητα (VIDEO)

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σε αμερικανοΝΑΤΟικό πρωταθλητή, στον καλύτερο συνήγορο της πιο δολοφονικής μηχανής που γνώρισε η ανθρωπότητα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, στην ομιλία του στη Βουλή.
Με αφορμή την έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, στην οποία αναφέρεται πως η Ελλάδα αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο για την ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, ο Θ. Παφίλης σημείωσε: «Συγχαρητήρια προβιβαστήκατε σε αμερικανοΝΑΤΟικό φερέφωνο, εξετελέσθη η αποστολή, οι μάσκες έπεσαν».
Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, υπογράμμισε πως «οι φονιάδες που λέγατε -υποκριτικά ή όχι- μετατράπηκαν σε παράγοντα ειρήνης και ασφάλειας», προσθέτοντας πως οι ΝΑΤΟικοί δολοφόνοι, οι εγκληματίες κατά των λαών φέρνουν ασφάλεια για τα συμφέροντα των μονοπωλίων, για την κυριαρχία τους. «Αυτούς υπηρετείτε», συνέχισε, αναφερόμενος στις σιδερόφρακτες στρατιές του ΝΑΤΟ που έχουν απλώσει ένα θανατηφόρο δίχτυ για το λαό, δίχτυ προστασίας του κεφαλαίου. Όπως είπε, η ιστορία του ΝΑΤΟ αλλά και το παρόν του είναι επεμβάσεις, πραξικοπήματα, βρώμικος και καταστροφικός πόλεμος, διάλυση χωρών, μαζικές δολοφονίες, πρόσφυγες, πνιγμένα παιδιά, άνθρωποι στη θάλασσα, «αυτό είναι το ΝΑΤΟ που σήμερα το υμνείτε».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ τόνισε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ύπουλα τοξική για τη νέα γενιά, γιατί της λέει να υποταχθεί στη βαρβαρότητα του ιμπεριαλισμού, υιοθετώντας όλα τα επιχειρήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ περί απομόνωσης κλπ. Μάλιστα, τολμάνε και βάζουν στο στόμα τους τον κομμουνιστή ήρωα Νίκο Μπελογιάννη «που εκτελέστηκε με εντολή του Πάιατ της εποχής», σημείωσε, ξεκαθαρίζοντας  όμως πως «όσο πλυντήριο και να γίνεστε, είναι τόσο πολύ το αίμα, η αδικία, η απανθρωπιά που βαραίνει το ΝΑΤΟ και τον ιμπεριαλισμό συνολικά, που δεν μπορείτε να το ξεπλύνετε». Σε αυτό το σημείο υπογράμμισε πως η υπογραφή στο πρωτόκολλο ένταξης έχει πολύ αίμα, είναι «κόκκινη από το αίμα των λαών» η υπογραφή που θα βάλετε όλοι, και «θα σας κυνηγήσουν οι επόμενες γενιές, θα σας γράψει η ιστορία με μαύρα γράμματα».  
Σχολιάζοντας τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι ασκεί «φιλειρηνική» εξωτερική πολιτική, διευκρίνισε πως δεν υπάρχει φιλειρηνική χώρα που να είναι σπαρμένη με ΝΑΤΟικές βάσεις. «Κάνατε αυτό που δεν μπόρεσαν οι προηγούμενοι, παρότι θα το ήθελαν, δίνοντας καινούργιες βάσεις», είπε, ενώ παράλληλα προειδοποίησε πως με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε στόχο. Απαντώντας δε στο «ρεαλισμό» και τον «πραγματισμό» της κυβέρνησης, εξήγησε πως είναι ο ρεαλισμός της υποταγής στο συσχετισμό δύναμης, όμως η ιστορία της ανθρωπότητας, οι κοινωνικές επαναστάσεις και η πρόοδος της κοινωνίας δεν προχώρησαν από τους «ρεαλιστές».
«Εσείς, λοιπόν, με τον ιμπεριαλισμό και το ΝΑΤΟ, με τους φονιάδες των λαών. Εμείς με τους λαούς. Εσείς με την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Εμείς με την ανατροπή της αυτό είναι το αριστερό κομμουνιστικό όχι», κατέληξε ο Θ. Παφίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου