Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Βρώμικες αποστολές από το κυβερνητικό ΑΠΕ - ΜΠΕ

Με «πηγή» ένα τηλεγράφημα του ΑΠΕ - ΜΠΕ, που εντελώς παραπλανητικά ανέφερε στον τίτλο του ότι το ΚΚΕ καταψήφισε δήθεν την τροπολογία για αύξηση του κατώτατου μισθού, η συγκεκριμένη συκοφαντική «είδηση» αναπαράχθηκε χτες από διάφορα Μέσα.
Είναι αισχροί και αδίστακτοι. 
Το ΚΚΕ καταψήφισε την κυβερνητική τροπολογία, με την οποία ενεργοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ο αντεργατικός νόμος της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ (νόμος Βρούτση), τον οποίο μάλιστα είχε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση το 2013.
Καμία κυβερνητική τροπολογία δεν ήρθε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ο οποίος άλλωστε θα καθορίζεται με Υπουργική Απόφαση, όπως προβλέπει ο παραπάνω νόμος.
 
Η μόνη τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή για την αύξηση του κατώτατου μισθού ήταν αυτή του ΚΚΕ, για την άμεση επαναφορά στα 751 ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. 
Οπως φαίνεται, όμως, αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για το κυβερνητικό ΑΠΕ - ΜΠΕ, το οποίο πριν από λίγες μέρες προσπάθησε ανεπιτυχώς να μπλέξει το ΚΚΕ στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας για το δανεισμό των κομμάτων, τσουβαλιάζοντάς το σκόπιμα με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. 
Αν νομίζουν ότι με τέτοιες κουτοπονηριές θα δημιουργήσουν σύγχυση στους εργαζόμενους για τις πεντακάθαρες θέσεις του ΚΚΕ, ή ότι θα καταφέρουν να κρύψουν από το λαό τις βρωμοδουλειές τους με τη ΝΔ για τη θωράκιση της μνημονιακής νομοθεσίας, είναι βαθιά γελασμένοι, τόσο το κυβερνητικό «υποβολείο» όσο και η διορισμένη διοίκηση του ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου