Σελίδες

14 Νοε 2017

Σφοδρή αντίδραση Τσίπρα στο διάγγελμα του πρωθυπουργού για το «κοινωνικό μέρισμα»

Καλά που υπάρχει ο Αλέξης Τσίπρας και η Αριστερά και δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, δεν συμβιβάζονται... 
  • Ο Αλέξης Τσίπρας αντέδρασε σφοδρά στην εξαγγελία του πρωθυπουργού ότι θα μοιράσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς!!!
  •  Ο Αλέξης Τσίπρας κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό της χώρας και την κυβέρνησή του γιατί πέταξαν στα μούτρα του κοσμάκη με τον πιο χυδαίο τρόπο ένα μικρό μέρος από αυτά που τους άρπαξαν με άμεση και έμμεση φορολογία!!! 
  • Ο Αλέξης Τσίπρας, πιστός στις αξίες και στα ιδανικά της Αριστεράς, στάθηκε στο ύψος του και ξεβράκωσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του που τόλμησαν να προσβάλουν την αξιοπρέπεια του λαού!!!

Αμέσως μετά τις άθλιες εξαγγελίες του πρωθυπουργού οι οποίες θέλουν να διασκεδάσουν την φτώχεια και την ανέχεια του λαού, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την παρακάτω δήλωση: 
  • «Πώς πετάει αυτό το ξεροκόμματο της άγνοιας και της περιφρόνησης στα μούτρα των Ελλήνων επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να τους αφαιρέσει το τελευταίο όπλο που τους έχει απομείνει, την αξιοπρέπειά τους για μερικά κατοστάρικα εφάπαξ βοήθεια; Και αναρωτιέμαι τελικά φίλες και φίλοι: “Είναι αυτή εθνική πολιτική, η θεσμοθέτηση και η προπαγάνδιση της εθνικής επαιτείας και της εθνικής φιλανθρωπίας; Είναι εθνική πολιτική ή είναι πολιτική απαξίωσης και ευτελισμού του λαού μας;”»!!!

Μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα!!! Ν’ αγιάσει το στόμα του που δεν άφησε «αστόλιστο» τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση που εξήγγειλαν ότι θα μοιράσουν ένα πολύ μικρό μέρος απ’ αυτά που έκλεψαν από τον Ελληνικό λαό!!! 
Να είναι καλά ο Αλέξης Τσίπρας! Ο θεός να σας κόβει μέρες και να του δίνει ψήφους! Άξιος – άξιος που κρατάει ψηλά τη σημαία της επανάστασης!!!!!
Ουπς… Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι χθεσινή;!!! Είναι από το 2014 όταν τα κλεμμένα ψίχουλα τα μοίραζαν οι Σαμαροβενιζέλοι;! 
Χθες ο Τσίπρας δεν είπε κουβέντα για το άθλιο μοίρασμα ψίχουλων από τον πρωθυπουργό;! Προβοκάτσια! Προβοκάτσια!! 
Αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να μην αντέδρασε στην χθεσινή προσπάθεια του πρωθυπουργού να προσβάλει την αξιοπρέπεια του λαού! 
Αποκλείεται ο Αλέξης Τσίπρας να υπέστειλε την σημαία της επανάστασης!!! Ότι και να λένε Αλέξη, εμείς σε αγαπάμε, σε πιστεύουμε και σου έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη!!! Θέλεις για να σε πείσουμε να κάνουμε μερικές κωλοτούμπες;!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/11/17, 5:49 μ.μ.

    Παράνομα παρακρατηθέντα χρήματα=πλεόνασμα που μοιράζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/17, 6:07 μ.μ.

    Τα πλεονάσματα τα φέρνει ο πελαργός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή