Σελίδες

26 Νοε 2013

Πώς να κρυφτεί η αντιΚΚΕ εμπάθεια?

ΣΤΑΘΗΣ...
Αυτά έχει η αντιΚΚΕ εμπάθεια. Ακόμα και αν πασκίζεις να την καμουφλάρεις και να πρωτοτυπήσεις με κανένα αστειάκι ή κάνοντας τάχα σάτιρα, σου βγαίνει και καρφώνεσαι. Χώρια που ό,τι φραστικά κολπάκια και αν κάνεις, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα μέσα της διαστρέβλωσης, της χυδαιότητας και της συκοφαντίας.
Έτσι για άλλη μια φορά ο Στάθης, ο σκιτσογράφος, έκανε αποκαλυπτήρια. Συγκεκριμένα έγραψε στη «Realnews»: «Στο ΚΚΕ έχουν γυρίσει την πλάτη στον λαό που σκυλοπνίγεται, ώσπου ο λαός να μάθει να κολυμπάει και να βάλει πλώρη για τον σοσιαλισμό». 
Πώς να κρυφτεί η αντιΚΚΕ εμπάθεια, που έτσι κι αλλιώς όλο και συχνότερα παρατηρούμε πως του βγαίνει τελευταία; 
Πώς να σκεπάσει και τα αντισοσιαλιστικά του αισθήματα, αφού ασυγκράτητος επιλέγει την ειρωνεία για το στρατηγικό στόχο του Κόμματος της εργατικής τάξης; 

Πώς να τα δοκιμάσει όλα αυτά χωρίς συνειδητά να φτιάξει δική του βολική πραγματικότητα κτισμένη στη διαστρέβλωση και το ψέμα; 
Πώς από την άλλη να κρύψει τη λαχτάρα του για το νέο διπολισμό και να μη δανειστεί τα παλιά επιχειρήματα του ΠΑΣΟΚ, που τώρα έχουν γίνει του ΣΥΡΙΖΑ;
Γιατί δεν είναι όποιος-όποιος και δεν έπεσε από τον Άρη. Όλο και κάτι θα έχει ακούσει για το γεγονός πως το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που ζει, δρα και αναπνέει με το λαό και τα προβλήματά του, αλλά και το μόνο που έχει ρεαλιστική διέξοδο από τα δεινά της κρίσης και την ίδια την καπιταλιστική εκμετάλλευση. Αυτή η μόνη ρεαλιστική διέξοδος είναι και που πονάει τον Στάθη και τους ομοίους του και γι’ αυτό καταφεύγουν στη διαστρέβλωση. 
Θέλουν να πολεμήσουν την προοπτική του σοσιαλισμού, αλλά και να μην τους πάρει είδηση μια πελατεία που έχουν διαμορφώσει με λογής φούμαρα τάχα προοδευτικού λόγου. 
Επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολη υπόθεση στην πραγματικότητα που τη ζει ο λαός, κατασκευάζει ψέματα, ελπίζοντας στο «λέγε-λέγε το κοπέλι…». 
Αυτοί που οριστικά και αμετάκλητα γύρισαν την πλάτη στο λαό, επιχειρούν να λασπώσουν το ΚΚΕ για να αφαιρέσουν από το λαό την ελπίδα.
Αυτό επιδιώκει ο κ. Στάθης.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου