Σελίδες

13 Σεπ 2013

Απο(φασιστικές) θανάσιμες συμπτώσεις...


Εντελώς συμπτωματικά βγαίνει από τον Σκάιο Μπάμπης Παπαδημητρίου και βάζει θέμα ταύτισης ΚΚΕ-Χρυσής Αυγής, και ζήτημα κυβερνητικής συμμετοχής της δεύτερης, πριν λίγες μέρες.

Εντελώς συμπτωματικά, γράφονται την επόμενη μέρα άρθρα για να τον αντικρούσουν με αγανάκτηση, που όμως τελικά βρίσκονται να συμφωνούν μαζί του στην ταύτιση ΚΚΕ-Χ.Α.(!):
«...Υπάρχει ένα πολιτικό κενό (ουσίας, όχι δημοσκοπικών ευρημάτων και κυβερνησιμότητας μόνο) που πρέπει να καλυφθεί. Αυτό, όμως, είναι αδιανόητο να επιχειρηθεί η να μεθοδευθεί με ενίσχυση... και αναγνώριση ρόλου σε ναζιστές, παλαιοκομμουνιστές και... ψεκασμένους!...»
Εντελώς συμπτωματικά στο επόμενο διήμερο από αυτό, βρίσκεται στο μπλογκ της Χ.Α. ένα αντικομμουνιστικό άρθρο, με «επιχειρήματα» ξεπατικοτούρα από την «αντιεξουσιαστική» (που λέει και ο Λεκάτης) "εφημερίδα των συντακτών".

Εντελώς συμπτωματικά, ακολουθεί δολοφονική επίθεση εναντίον μελών του ΚΚΕ την επόμενη.


Εντελώς συμπτωματικά, την επόμενη ημέρα της επίθεσης, η ανακοίνωση της Χ.Α. για αυτήν, είναι ταυτόσημη με των «αντιεξουσιαστών» που την καταγγέλουν!

Εντελώς συμπτωματικά, στην προηγούμενη δολοφονική επίθεση εναντίον του ΠΑΜΕ εκείνη την φορά, και πριν από αυτήν είχε παιχτεί ακριβώς η ίδια χορογραφία  απομόνωσης από "δεξιά" και "αριστερά" του μελλοντικού στόχου, που είχε ξεκινήσει από τον όμιλο του Αλαφούζου, είχε περάσει σταακροδεξιά και εναλλακτικά ΜΜΕ ταυτοχρόνως(!), είχε φτάσει στην δολοφονία του Δ.Κοτζαρίδη, και είχε καταλήξει σε ταυτόσημες ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής και της «αντιεξουσιαστικής κίνησης» την επόμενη ημέρα.

Εντελώς συμπτωματικά ο συναγωνιστής Πουλικόγιαννης που φωτογραφίζονταν ως στόχος από το "αντιεξουσιακό" indymedia, βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους στόχους της επίθεσης.

Όλα αυτά ...εντελώς συμπτωματικά


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου