Σελίδες

7 Μαρ 2013

Χρυσή Αυγή: Ναζιστική εγκληματική συμμορία


«Χρυσή Αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος»...
Αυτό ήταν το σλόγκαν της φασιστικής - ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στις εκλογές. Αυτό το σλόγκαν «έκανε λιανά» ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αλέκος Πλωμαρίτης: «Το οικονομικό θέμα θα λυθεί από τη στιγμή που θα φύγουν οι λαθρομετανάστες. Μόλις ξαλαφρώσουμε από 3 εκατ. χαραμοφάηδες που μας πίνουν το νερό, μας τρώνε το φαΐ, αναπνέουν τον αέρα το δικό μας, τον ελληνικό και μας σκοτώνουν»... «Είναι πρωτόγονοι, είναι μιάσματα, είναι υπάνθρωποι, δε μας ενδιαφέρει καθόλου η ύπαρξή τους. Γιατί είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους»... «Όποιος είναι μαύρος θα τον ξασπρίσουμε και μετά θα τον ταράξουμε στις κλωτσές».
Τα παραπάνω καταγράφονται σε ντοκιμαντέρ του κινηματογραφιστή Κωνσταντίνου Γεωργούση, το οποίο προβλήθηκε στο βρετανικό Channel 4, και το οποίο περιέχει υλικό από τις προεκλογικές δραστηριότητες του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Α. Πλωμαρίτη, μεταξύ των οποίων και η διανομή ψηφοδελτίων σε λαϊκή αγορά, όπου καταγράφεται ο εν λόγω χρυσαυγίτης να βρίζει όποιον
μετανάστη βρει μπροστά του. Ο κινηματογραφιστής μιλώντας στο βρετανικό κανάλι είπε πως ο Α. Πλωμαρίτης και οι χρυσαυγίτες που τον συνόδευαν «γνώριζαν ότι τους κινηματογραφούσα» και μάλιστα «ήταν πολύ περήφανοι που θα προβάλλονταν στην Ευρώπη και θα δημοσιοποιούνταν οι ιδέες τους».
Βέβαια, η Χρυσή Αυγή, όπως κάνει πάντα, παριστάνει τον «Κινέζο» και υποστηρίζει ότι τα μέλη της «δεν ήξεραν» ότι τους τράβαγε κάμερα και πως έκαναν πλακίτσα στον κινηματογραφιστή του βρετανικού καναλιού… Όπως αντίστοιχα είχε υποστηρίξει προ καιρού ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής «δεν ήξεραν» ότι συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν με νεοναζί από τη Γερμανία, αλλά τάχα νόμιζαν ότι μιλούσαν με Γερμανούς… δημοσιογράφους!
Μάλιστα, καθώς το βίντεο βρίσκεται καθ’ οδόν για τον εισαγγελέα, η Χρυσή Αυγή απειλεί «θεούς και δαίμονες» με …μηνύσεις (που έχουν γίνει δεύτερη φύση της κατά τα λοιπά «αντισυστημικής» φωνακλάδικης συμμορίας) για «χρησιμοποίηση ενός παρανόμως κτηθέντος αποδεικτικού μέσου, δηλαδή την παράνομη χρήση μιας προφορικής συνομιλίας μεταξύ τρίτων χωρίς τη ρητή συναίνεση των κρυφά βιντεοσκοπούμενων συνομιλητών». Βέβαια, στο βίντεο φαίνονται οι Χρυσαυγίτες να …ποζάρουν στο φακό, ενώ ένας λέει μεγαλόφωνα (και προφητικά): Κοίτα καμιά μέρα μη βρεθούν όλα αυτά στην ασφάλεια Αττικής!
Το κήρυγμα μίσους της Χρυσής Αυγής δεν εκφράζεται πρώτη φορά από τον συγκεκριμένο υποψήφιό της. Έχει εκφραστεί κατά κόρον στις τοποθετήσεις των στελεχών της, στην «ευαγή» δράση των οργανώσεών της στον Αγ. Παντελεήμονα κ.α. όπου κυνηγούσαν και χτυπούσαν όποιον μελαψό άνθρωπο συναντούσαν και σε άλλες ρατσιστικές επιθέσεις.
Βέβαια, η Χρυσή Αυγή δεν εκφράζει τα ίδια ρατσιστικά αισθήματα για μελαψούς επιχειρηματίες, όπως π.χ. από το Κατάρ, ή άλλους «σωτήρες» μεγαλοεπιχειρηματίες που αγοράζουν δημόσια περιουσία για να κάνουν μπίζνες, απαιτώντας να γίνουν οι εργασιακές σχέσεις στην Ελλάδα αντίστοιχες του Μπαγκλαντές. Να υποστούν, δηλαδή, οι Έλληνες εργαζόμενοι ό,τι έχει υποστεί ο μετανάστης από το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, την Ινδία και τον ανάγκασε να έρθει στη χώρα μας αναζητώντας απλά μια λύση επιβίωσης.
Τους επιχειρηματίες, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και το χρώμα τους, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν τους εχθρεύεται, αλλά τους περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Το ρατσιστικό της μίσος είναι μίσος ταξικό, μίσος απέναντι στην εργατική τάξη. Και έχει ήδη δείξει σαφή δείγματα γραφής με άνανδρες τραμπούκικες επιθέσεις σε βάρος κομμουνιστών και συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. Η εθνικοσοσιαλιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής έχει αποκλειστικό εχθρό της τους εργαζόμενους, Έλληνες και ξένους, το εργατικό κίνημα και την πάλη της εργατικής τάξης με μπροστάρη το Κόμμα της, για την αποτίναξη της ταξικής σκλαβιάς.
Γι’ αυτό και στο facebook, η Τοπική Οργάνωση Ρόδου της Χρυσής Αυγής αναδημοσίευσε φωτογραφίες και σχόλια από μια σελίδα με το τίτλο «Ανοίγουμε τη Μακρόνησο» της οποίας το περιεχόμενο είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της: Εμετικός αντικομμουνισμός, ξερονήσια, βασανισμοί και εκτελέσεις στους κομμουνιστές και τους αριστερούς (τους οποίους ονομάζει «προϊόντα»). Μετά το σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος, η ΤΟ Ρόδου της Χρυσής Αυγής κατέβασε τις επίμαχες αναρτήσεις από τη δική της σελίδα και έριξε το φταίξιμο σε αριστερούς χάκερ. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε «πέσει» και η σελίδα «Ανοίγουμε τη Μακρόνησο»…
Δε μας προξενεί εντύπωση. Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή νοσταλγεί τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας με τις εκτελέσεις, τις εκτοπίσεις και τους βασανισμούς εκατοντάδων χιλιάδων κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών. Γι’ αυτό και πρέπει να απομονωθεί από το λαό αυτή η ναζιστική φασιστική συμμορία και να σταλεί στο βόθρο της ιστορίας όπου και είναι η θέση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου