Σελίδες

6 Ιουν 2012

Ο αντιΚΚΕ «δημοσιογράφος»... σε διατεταγμένη υπηρεσία

Για όσους πιστεύουν ότι η αντιΚΚΕ εμπάθεια και διαστροφή έχει πάτο (κύρια από «δημοσιογράφους» που σιτίζονται διαχρονικά από τα έντυπα της κεντροαριστεράς), δεν έχουν παρά να διαβάσουν το «πόνημα» του Γρηγόρη Ρουμπάνη σε διαδικτυακό περιοδικό. 
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος «αντικειμενικός» δημοσιογράφος έχει διατελέσει και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Από αυτή τη σκοπιά, καμιά έκπληξη δεν προκαλεί η προθυμία του να αναπαραγάγει, και μάλιστα με τον πιο χυδαίο τρόπο, όλες τις βρωμιές που διακινούν τις τελευταίες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το ΚΚΕ, για να συνδράμουν την προσπάθεια του συστήματος να αποδυναμώσει το Κόμμα και το λαϊκό κίνημα. 
Γράφει μεταξύ άλλων ο «δημοσιογράφος»: «(...) Η γ.γ. του ΚΚΕ δεν αμφισβητείται από εσωκομματική
αντιπολίτευση, δεν διακινδυνεύει την πρωτοκαθεδρία της, δεν έχει αντίπαλο δέος να την απειλεί (...) Οσο και αν έχει υποχωρήσει το ποσοστό του ΚΚΕ, όσο και να βράζουν οι κομματικές οργανώσεις βάσης (...) Η γ.γ. έχει λάβει τα οργανωτικά της μέτρα, για να αποφύγει επικίνδυνες δονήσεις. Πρώτη γραμμή άμυνας είναι το ΠΑΜΕ. Δεύτερη, οι καθοδηγητές των νομαρχιακών επιτροπών και των μεγάλων Κομματικών Οργανώσεων Πόλεων. Τρίτη, η Κεντρική Επιτροπή. Ολος αυτός ο μηχανισμός αποτελείται ως επί το πλείστον από επαγγελματικά στελέχη. Πληρώνονται από το κόμμα και ως εκ τούτου ζουν (αυτά και οι οικογένειές τους) από το κόμμα. Δεν νοείται λοιπόν διαμόρφωση κάποιας τάσης για σοβαρή αμφισβήτηση της ηγεσίας, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτοί που θα το αποτολμήσουν, θα κατηγορηθούν για αντικομματική συμπεριφορά, κατ' επέκταση για συμπόρευση με τον εχθρό, οπότε, αφού στιγματιστούν και διαπομπευθούν, θα δουν το όνομά τους να εμπλουτίζει τον μακρύ κατάλογο ανεργίας του ΟΑΕΔ».
Γράφει κι άλλα ο Ρουμπάνης, ο οποίος φαίνεται ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Επειδή αυτός και οι όμοιοί του, ως άνθρωποι της αγοράς, όπως και το κόμμα ή τα κόμματα που υπηρετούν, έχουν μάθει να ανταλλάσσουν τα πάντα με χρήμα νομίζουν πως τα στελέχη του ΚΚΕ είναι σαν τα μούτρα τους. 
Πασχίζοντας να παρουσιάσουν ως τέτοια τα στελέχη του ΚΚΕ και  νομίζουν πως θα πλήξουν το ηθικό του κύρος στο λαό. Οσο για το ΚΚΕ, τα καθοδηγητικά του όργανα και την ΓΓ της ΚΕ, δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που «ονειρεύεται καρβέλια» περί αλλαγών της πολιτικής και των στελεχών του, απλά το έκανε με τον πιο χυδαίο και ξεδιάντροπο τρόπο. 
Προφανώς, εμετικά άρθρα, όπως το παραπάνω, που υποτιμούν και προκαλούν τα χιλιάδες στελέχη, μέλη, οπαδούς και φίλους του ΚΚΕ, είναι ενταγμένα στα πλαίσια της επιδίωξης των αστών και του ΣΥΡΙΖΑ να τσακίσουν το ΚΚΕ. 
Κούνια που τους κούναγε... 
Η βρωμιά τους το ΚΚΕ δεν μπορεί να το λερώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου