Σελίδες

12 Φεβ 2012

Η αποσύνθεση της γαληνοτάτης δημοκρατίας

1. Σαν τον Σωκράτη, ο Ελληνας πίνει πρώτος το δηλητήριο της Ευρώπης. Τρεις μετριότητες είναι οι σημερινοί ηθικοί αυτουργοί. Αυτοί μας μετέφεραν με εκκλησιαστική πειθαρχία όσα ξερνούσαν οι Ευρωπαίοι στα αυτιά τους, αυτοί παρέδωσαν τον Ελληνα στην τοκογλυφία.
2. Η Γερμανία είναι η Μέκκα των τοκογλύφων. Χωρίς
πνευματική εγρήγορση, αποκομμένη από τον κόσμο του πολιτισμού, δημιουργεί γεγονότα με σκοπό τη γαλήνη των τραπεζών.
3. Οσοι από εμάς τραβηχτήκαμε αρκετά χρόνια στους δρόμους της Ευρώπης γνωρίζουμε με πόση μαεστρία το σύνολο των Ευρωπαίων ηγετών ασκούσε το ρατσισμό του πάνω μας. Πρόκειται για τη χειρότερη δυναστεία που εξελίχθηκε σε ένωση. Καταλάβαμε καλύτερα από τον καθένα τον Σπένγκλερ: «Από την αίσθηση της εξουσίας προέρχονται οι κατακτήσεις, η πολιτική και το δίκαιο. Από την αίσθηση της λείας, το εμπόριο, η οικονομία και το χρήμα. Δίκαιο είναι η ιδιοκτησία του ισχυρού. Το δικαίωμά του είναι το δίκαιο όλων. Με το χρήμα του καθυποτάσσει τον κόσμο».
4. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το ρόλο του φτωχού συγγενή, η τρόικα αποφάσισε να απομυθοποιήσει το κύρος μας, να μας αποδυναμώσει έως ότου κατανοήσουμε απολύτως τον οριστικό μας προορισμό: Την υποδούλωση.
5. Η ισχύς των τραπεζών αμφισβητείται εκ των έσω. Οι φατρίες τους έχουν επιδοθεί σ' έναν ανηλεή αγώνα για επικράτηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του γοήτρου των τραπεζιτών, κι ας τυρβάζουν περί του αντιθέτου οι γνωστοί δημοσιογραφικοί κύκλοι. Ο πολίτης, είτε το θέλει είτε όχι, θα υπερβεί το φόβο του κλητήρα. Οι πληροφορίες που μας διοχετεύουν μέσω ΜΜΕ στηρίζονται στην ελπίδα τους για μελλοντικούς πελάτες. Ανησυχούν για την τύχη τους. Γι' αυτό έχουν εγκαταλείψει κάθε επιχειρηματολογία. Μας περιμένουν χρόνια ωμότητας και κοινωνικών διακρίσεων, από έναν πολιτισμό, αυτόν της Δύσης, που σοφά ο Περουβιανός αγιορείτης μοναχός Συμεών Ντε Λα Χάρα έχει αποκαλέσει «πολιτισμό θυμάτων». Η ανεκτικότητα στο μόνο που συμβάλλει είναι στην αποκτήνωση των τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου