Σελίδες

1 Δεκ 2011

Να μη χαθεί άλλος χρόνος.



Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. 
Η στυγνή εκμετάλλευση, η φτώχεια, η ανεργία, η ανασφάλεια, ο αυταρχισμός δεν πρέπει να γίνουν το παρόν και το μέλλον του λαού. 
Αποκτά κατεπείγοντα χαρακτήρα η οργάνωση της εργατικής - λαϊκής πάλης, της δράσης και της αλληλεγγύης για την παρεμπόδιση και την ανατροπή των εξοντωτικών μέτρων της μαύρης συγκυβέρνησης και των συνεπειών της κρίσης. 
Ο πόλεμος στην εργατική τάξη γίνεται όλο και πιο ανελέητος. 
Δεν υπάρχει τμήμα, δεν υπάρχει κλάδος που να μη βρίσκεται αντιμέτωπος με την ανεργία, τη δραστική περικοπή μισθών, την κατάργηση εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων. 

Η λαϊκή οικογένεια αντιμετωπίζει πια το φάσμα της φτώχειας, το εξοντωτικό χαράτσωμα που την οδηγεί στην ανέχεια και την απελπισία. 
Ο λαός πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο της γενικευμένης στάσης πληρωμών. 
Στην ενιαία επίθεση της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Καρατζαφέρη και πλουτοκρατίας ενιαία πρέπει να γίνει επειγόντως και η απάντηση της εργατικής τάξης, των μισθωτών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και της υπαίθρου. 
Τώρα αγώνας με προοπτική και λαϊκή επαγρύπνηση. 
Οι ανταγωνισμοί είναι πιθανό να οδηγήσουν σε πολέμους, που θα εμπλακεί και η ελληνική αστική τάξη. 
Οι πόλεμοι βρίσκονται στο αίμα του καπιταλισμού. 
Τέτοιοι πόλεμοι δεν είναι των λαών, είναι αυτών που ληστεύουν τους λαούς και τους κάνουν κρέας για τα κανόνια τους, για να κερδίζουν περισσότερα, για να μοιράζουν τις αγορές. 
Πάλη κατά της εγχώριας πλουτοκρατίας, κατά της εξουσίας των μονοπωλίων σε όλες τις συνθήκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου